ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: 91χρονος αποπειράθηκε να βιάσει την οικιακή του βοηθό- Τι ανέφερε στις αρχές η 45χρονη

Βόλος: 91χρονος αποπειράθηκε να βιάσει την οικιακή του βοηθό- Τι ανέφερε στις αρχές η 45χρονη
ΙΝΤΙΜΕ

Μπροστά σε πρωτοφανή, στα χρονικά, καταγγελία για απόπειρα βιασμού βρίσκονται από προχθές το βράδυ οι αστυνομικές αρχές σε Βόλο και Λάρισα.

Όλα συνέβησαν στο σπίτι του 91χρονου Λαρισαίου, όπου η 45χρονη Βολιώτισσα εργαζόταν ως οικιακή βοηθός.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr η 45χρονη κατέθεσε σε βάρος του μήνυση, ισχυριζόμενη ότι ο εργοδότης της, παρά τα χρόνια του, αποπειράθηκε να τη βιάσει, ενώ εκείνη έκανε αμέριμνη τις δουλειές του σπιτιού.

Η γυναίκα βρήκε τη δουλειά της οικιακής βοηθού μέσω αγγελίας που είχε βάλει ο 91χρονος σε τοπική εφημερίδα, αφού λόγω της προχωρημένης ηλικίας του δεν μπορούσε να τις κάνει μόνος.

Δούλεψε την πρώτη ημέρα και προχθές ήταν η δεύτερη φορά που θα εργαζόταν στο σπίτι του ηλικιωμένου. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε σε αστυνομικούς, έστρωνε το κρεβάτι στο δωμάτιο του 91χρονου, ενώ εκείνος βρισκόταν στο μπάνιο. Ξαφνικά η πόρτα του μπάνιου άνοιξε, ο ηλικιωμένος φέρεται να εμφανίστηκε γυμνός, την πλησίασε από πίσω και την έσπρωξε, ρίχνοντάς τη στο κρεβάτι. Κρατώντας τη στο κρεβάτι με το βάρος του σώματός του, κατηγορείται ότι της σήκωσε τη φούστα και ότι επιχείρησε να της βγάλει το εσώρουχο.

Η 45χρονη γυναίκα ανέφερε ότι έσπρωξε τον ηλικιωμένο και τράπηκε σε φυγή. Σοκαρισμένη όπως δήλωσε, επέστρεψε στον Βόλο και πήγε στην Αστυνομία, προκειμένου να υποβάλει σε βάρος του μήνυση για απόπειρα βιασμού, όπως και έκανε.

Για το περιεχόμενο της μήνυσης, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου ενημέρωσαν συναδέλφους τους στο Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο 91χρονος συνελήφθη χθες το μεσημέρι, ενώ βρισκόταν σπίτι του.

Σύμφωνα με τη διαδικασία που ακολουθείται ο 91χρονος θα παρουσιαστεί στον εισαγγελέα.

Πρόκειται για πρωτοφανή υπόθεση, απέναντι στην οποία βρίσκονται οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές. Το πρωτοφανές δεν αφορά στην καταγγελία της απόπειρας βιασμού. Είναι όμως ίσως η πρώτη φορά στα χρονικά που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού 91χρονος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ