Την Πέμπτη η καταβολή του επιδόματος ενοικίου στους δικαιούχους
Την Πέμπτη 31 Μαρτίου θα γίνει η 8η καταβολή του Επιδόματος Ενοικίου στους δικαιούχους του προγράμματος της Ανθρωπιστικής Κρίσης των οποίων η αίτηση έχει εγκριθεί.
Το ποσό των 3.542.336,47 ευρώ πιστώνεται στους 21.198 λογαριασμούς των ιδιοκτητών ακινήτων.
Αυτό έκανε γνωστό με σχετική ανακοίνωσή του το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Υπενθυμίζεται ότι η καταβολή του επιδόματος ενοικίου εξαρτάται από την ορθή καταχώρηση –με ευθύνη των δικαιούχων- των στοιχείων για τα μισθωτήρια και τους ιδιοκτήτες των μισθωμένων κατοικιών.
ΧΡΗΜΑ
Χατζηδάκης: 5,3 δισ. από το Κοινωνικό Κλιματικό Ταμείο στο περιβάλλον, τη στέγαση και τις μεταφορές
18:45
ΚΟΣΜΟΣ
«Απειλή» Ντόναλντ Τραμπ: «Θα σκεφτούμε την αποχώρηση από το ΝΑΤΟ»
18:36
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Λευκός Οίκος απορρίπτει τους λόγους παραίτησης του υπεύθυνου για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας
18:24
ΚΟΣΜΟΣ
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Τραμπ: «Οι ΗΠΑ θα σκεφτούν αποχώρηση από το ΝΑΤΟ» - Μακρόν: «Η Γαλλία δεν στέλνει πλοία στο Ορμούζ»
18:15
ΕΛΛΑΔΑ