ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει η κατάθεση της μητέρας της Καρολάιν: Δεν μου έκανε παράπονα, μιλούσαμε καθημερινά

Συγκλονίζει η κατάθεση της μητέρας της Καρολάιν: Δεν μου έκανε παράπονα, μιλούσαμε καθημερινά
CNN Greece / Σπύρος Μελισσάρης

Συγκλονίζει η κατάθεση της μητέρας της άτυχης Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον σύζυγο, στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά

Πριν μάθει την σκληρή αλήθεια, ότι δηλαδή ο θάνατος του παιδιού της επήλθε από το χέρι του συζύγου της, η μητέρα της Καρολάιν είχε πει στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς:

«Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έχει γίνει. Η Καρολάιν ήταν πολύ καλό παιδί, άριστη μαθήτρια και συμμετείχε σε όλες τις δραστηριότητες. Ήταν σημαιοφόρος πήγαινε στους προσκόπους έκανα καταδύσεις θέατρο κι άλλες δραστηριότητες. Με τον Μπάμπη γνωρίστηκαν στην Αλόννησο όταν ήταν 16 χρονών περίπου. Είχαν γνωριστεί σε κοινή παρέα. Εμείς ξέραμε για τη σχέση τους και αν και η Καρολάιν ήταν λίγο μικρή σε ηλικία βλέπαμε ότι είναι αγαπημένοι και στηρίξαμε τα παιδιά».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην γέννηση της εγγονής της που έφερε ευτυχία στην 20χρονη ενώ όπως είπε δεν της είχε αποκαλύψει προβλήματα στον γάμο της.

«Πριν 11 μήνες γέννησε ένα κοριτσάκι τη Λύδια. Από τότε την έβλεπα κάθε μέρα πολύ χαρούμενη κι ευτυχισμένη και μου έλεγε ότι περνάει παρά πολύ καλά. Δε μου έκανε ποτέ παράπονα ότι κουράζεται ή ότι έχει προβλήματα. Μιλούσαμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο με βίντεό κλήση και μπορούσα να βλέπω ότι πράγματι είναι καλά. Στο τηλέφωνο μιλήσαμε τελευταία φορά το βράδυ της Δευτέρας. Δεν μου φάνηκε να την απασχολεί κάτι. Είπαμε καληνύχτα και κλείσαμε το τηλέφωνο. Την επόμενη μέρα το πρωί ήμουν στο σπίτι μου στην Αλόννησο, ήρθαν κάποιες φίλες μου και μου είπανε για το κακό που έγινε. Έκανα και εγώ κάποια τηλεφωνήματα και σιγουρεύτηκα για το κακό. Τι έγινε μέσα στο σπίτι δεν ξέρω ούτε θέλω να μάθω γιατί με πονάει πολύ. Δόξα τω Θεώ, η Λυδία είναι καλά».

Γεμάτη θυμό και ερωτήματα η μητέρα

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα thenewspaper.gr, η Σούζαν, μητέρα της δολοφονημένης κοπέλας και ο πατέρας της, βρίσκονται κλεισμένοι στο σπίτι τους στη Χώρα της Αλοννήσου, μετά από την ομολογία του πιλότου.

Ελάχιστοι φίλοι της οικογένειας επισκέπτονται το σπίτι, δηλώνοντας συγκλονισμένοι από την εξέλιξη αυτή και προσπαθούν να βρουν λίγα λόγια παρηγοριάς και αγάπης.

Η Χαρίκλεια Θεοδώρου, η οποία είναι πολύ κοντά με τη μητέρα του θύματος Σουζάνα και μίλησε σήμερα στον ΣΚΑΪ, είπε:

«Η Σουζάνα είναι πάρα πολύ θυμωμένη. Είναι γεμάτη θυμό και πολλά γιατί. Δεν μπορεί να το διαχειριστεί, είναι σαν να είναι μέσα σε έναν εφιάλτη. Πάνω στον Μπάμπη είχε εναποθέσει όλες τις ελπίδες της, τον έβλεπε σαν συνέχεια της κόρης της. Δεν είχε ιδέα, δεν της είχαν μπει ποτέ υποψίες για τον Μπάμπη. 'Αλλωστε ήταν τόσο ευτυχισμένη για τα παιδιά, όλο ελεγε μη μας τυχει κανενα κακό τόσο ευτυχισμένα που είναι!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ