Κορωνοϊός - Αγρίνιο: Πέθανε ο τελευταίος νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ Covid
Ανανεώθηκε:
Την τελευταία του πνοή άφησε ο τελευταίος νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ covid του νοσοκομείου του Αγρινίου το πρωί του Σαββάτου.
Σημειώνεται πως ο άνδρας, κάτοικος Αγρινίου και ηλικίας 64 ετών, είχε παρουσιάσει πολύ σοβαρή επιδείνωση και οι πληροφορίες τις προηγούμενες μέρες ανέφεραν πως η κατάσταση του ήταν μη αναστρέψιμη.
Ουσιαστικά υπήρξε αναμονή του μοιραίου, ενώ από τους συγγενείς του ασθενούς, είχαν καταβληθεί σχετικά πρόσφατα προσπάθειες για την μεταφορά του στα Ιωάννινα, οι ειδικοί όμως είχαν αναφέρει πως κάτι τέτοιο δεν θα του προσέφερε κάτι σύμφωνα με το agriniopress.gr.
Οι συγγενείς του μάλιστα, φέρεται πως ήταν ιδιαίτερα θορυβημένοι, μετά τις αποκαλύψεις για την Μονάδα και τις ελλείψεις που είχε, όπως περιγράφτηκαν με ακρίβεια, από τον ίδιο τον διευθυντή της ΜΕΘ κ. Γκιάφη, σε υπόμνημα που κατέθεσε στην 6η ΥΠΕ.
Πρόκειται για τον 41ο νεκρό από τους 41 που νοσηλεύτηκαν στην ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου Αγρινίου.
SPONSORED
Επεκτείνεται σε κομμωτήρια, καθαριστές, νοσοκομεία η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας
00:30
Από τη διπλωματία του πολέμου, στο γήπεδο: Θρίλερ με τις βίζες μελών της Εθνικής Ιράν στο Moυντιάλ
23:57
Κρήτη: Σύλληψη 37χρονου παλαιστινιακής καταγωγής που κατηγορείται ως μέλος της Χαμάς
23:55
Ζωολογικός κήπος της Ταϊπέι καλωσόρισε ένα ζευγάρι κόκκινα πάντα από την Κίνα
23:44