Εκτάκτως στο Νοσοκομείο Ναυπλίου η Μαριέττα Γιαννάκου
Στο Νοσοκομείο Ναυπλίου μεταφέρθηκε εκτάκτως η πρώην υπουργός Παιδείας και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μαριέττα Γιαννάκου, το βράδυ του Σαββάτου.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το argolikeseidhseis.gr, η κυρία Γιαννάκου βρισκόταν στην Αργολίδα και συγκεκριμένα στο Κρανίδι Ερμιονίδας, όπου αισθάνθηκε δύσπνοια και μεταφέρθηκε στις 10 το βράδυ στο Νοσοκομείο Ναυπλίου από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Αργολίδας.
Οι γιατροί του νοσοκομείου έχουν ήδη προχωρήσει σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το πρόβλημα υγείας της κυρίας Γιαννάκου και το πιο πιθανό είναι να γίνει εισαγωγή ώστε να λάβει φαρμακευτική αγωγή και να παρακολουθήσουν την πορεία της.
Αν βέβαια το κρίνουν απαραίτητο οι γιατροί της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου, η κυρία Γιαννάκου θα μεταφερθεί σε κλινική της Αθήνας ακόμα και μέσα στη νύχτα, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της πρώην υπουργού.
Μήνυμα 112 για την φωτιά στην Βοιωτία: «Παραμείνετε σε ετοιμότητα»
12:25
Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Το 2020 ήθελα να παρατήσω το μπάσκετ - Υπήρχε τόσο μεγάλη πίεση»
12:11
Ηράκλειο: Τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη πεζής - Ανήλικος ο οδηγός μηχανής
12:01
Φωτιά σε δασική έκταση στην Βοιωτία - Σηκώθηκαν εναέρια μέσα
11:54