ΕΛΛΑΔΑ

Δικηγόρος «ψυχολόγου»: Η Καρολάιν αναζητούσε σπίτι και νταντά

Δικηγόρος «ψυχολόγου»: Η Καρολάιν αναζητούσε σπίτι και νταντά
ΙΝΤΙΜΕ

Η συνήγορος της «ψυχολόγου» της Καρολάιν, δήλωσε πως η Ελένη Μυλωνοπούλου κατέθεσε στην αστυνομία πως η άτυχη 20χρονη αναζητούσε διαμέρισμα για να μείνει μόνη με την κόρη της και έψαχνε και νταντά για να προσέχει το παιδί, γιατί το όνειρο της ήταν να σπουδάσει ζαχαροπλαστική.

«Είναι εγκληματίας εκ πεποιθήσεως, ό,τι χαρακτηριστικά και να θέλουμε να του προσάψουμε αυτό δεν αλλάζει», είπε στον ΑΝΤ1 η Σταματία Μάρκου.

Όπως προσέθεσε είναι χαρακτηριστικό ότι «το σκυλί το σκότωσε γιατί είχε αδυναμία στην Καρολάιν».

«Η εντολέας μου κατέθετε επί τρεις ώρες στην ΓΑΔΑ. Λέτε να είπε μόνο αυτά που έχουν γίνει γνωστά από την κατάθεση της», σημείωσε, αναφέροντας ότι στους αστυνομικούς η Ελένη Μυλωνοπούλου «μίλησε για σοβαρά προβλήματα στις σχέσεις του ζευγαριού, για αυτά μίλησε αναλυτικά στις Αρχές».

Όπως επεσήμανε:

«Η άτυχη δολοφονηθείσα ήταν ένα παιδί χαρά Θεού. Το θέμα είναι ότι ήταν ένα παιδί. Ο δολοφόνος δεν μπορούσε να δεχθεί ότι αυτή ήταν μια σχέση που δεν είχε αύριο».

«Φωτογράφισε τον πιλότο από την αρχή»

Η συνήγορος της «ψυχολόγου» είχε δηλώσει το Σάββατο πως η εντολέας της είχε καταθέσει εξ’ αρχής στην αστυνομία όσα ήξερε και πως «φωτογράφισε» τον πιλότο ως ύποπτο.

Η κ. Αναγνώστου δήλωσε στον ΣΚΑΪ πως η Ελένη Μυλωνοπούλου, έλαβε οδηγίες από την αστυνομία να μην αποκαλύψει στον πιλότο τι κατέθεσε.
Μάλιστα, φέρεται να έλεγε καλά λόγια για να μην υποψιαστεί κάτι ο 32χρονος.

Την ίδια ώρα, η δικηγόρος αποκάλυψε πως άτομο που ανήκει στο φιλικό περιβάλλον του πιλότου κάλεσε την Ελένη Μυλωνοπούλου το βράδυ αφότου είχε καταθέσει στη ΓΑΔΑ για να τη ρωτήσει εάν είχε κληθεί από τις αρχές.

Μάλιστα, με τη «ψυχολόγο» φαίνεται πως είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικός και ο ίδιος ο δράστης της δολοφονίας, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για να μιλήσει με καλά λόγια για τον εαυτό του.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η δικηγόρος της, ο δράστης την εκμεταλλεύτηκε:

«Ο δολοφόνος είναι πανέξυπνος άνθρωπος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ