ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά – «Είχαν παράξενο δέσιμο»: Τι λέει φίλη της Καρολάιν για τη σχέση της με τον πιλότο

Γλυκά Νερά – «Είχαν παράξενο δέσιμο»: Τι λέει φίλη της Καρολάιν για τη σχέση της με τον πιλότο
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / ΙΝΤΙΜΕ

Ένα δυναμικό και πρόσχαρο κορίτσι, που ήταν ιδιαίτερα κλειστός χαρακτήρας και είχε ένα «παράξενο δέσιμο» με το σύζυγό της: με τα λόγια αυτά περιέγραψε στις Αρχές την Καρολάιν στενή της φίλη, η οποία μάλιστα την είχε δει μόλις μια ημέρα πριν από την άγρια δολοφονία της από τον 32χρονο σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Μάλιστα, η φίλη της 20χρονης αποκάλυψε πως διέθεταν και μια εφαρμογή στο κινητό, για να βλέπει ο ένας πού είναι ο άλλος ανά πάσα στιγμή.

Αναφερόμενη στην τελευταία συνάντησή της με την Καρολάιν, μια ημέρα πριν το φονικό, είπε:

«Ήταν σε περίεργη ψυχολογική κατάσταση αλλά όπως την άκουσα κατάλαβα ότι ήταν απλά μπουχτισμένη και ήθελε να βγούμε για να ξεσκάσει. Στην πλατεία Βαρνάβα πήρε μαζί της και το μωρό, δε μου είπε γιατί ήταν ταραγμένη ούτε όμως και την ρώτησα. Να σας πω την αλήθεια όμως δε μου φάνηκε περίεργο γιατί είναι λογικό με τόση κλεισούρα και με την πίεση της οικογένειας και των οικογενειακών υποχρεώσεων να ένιωθε πιεσμένη και ταραγμένη. Μετά από λίγη ώρα ήρθε εκεί που καθόμασταν και ο Μπάμπης».

Παρότι είπε στους αστυνομικούς ότι η φίλη της ήταν ανοιχτή και ευδιάθετη, τόνισε ότι ήταν και κλειστός χαρακτήρας, σε σημείο που ακόμη και εξαιρετικά σημαντικά γεγονότα για τη ζωή της τα εκμυστηρευόταν με καθυστέρηση.

«Ήθελε να δείχνει καλό πρόσωπο στον έξω κόσμο και να κρύβει τα προβλήματα της. Πράγμα που το έκανε καλά αν σκεφτείτε ότι το έκανε και με μένα. Εκ των υστέρων μάθαινα τα προβλήματα της όπως για παράδειγμα αυτό με την εγκυμοσύνη που έχει αποβάλει. Αλλά και πιο απλά πράγματα. Όταν ήταν έγκυος για δεύτερη φορά. Με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να βρεθούμε μία μέρα πριν γεννήσει και τότε είχα πάθει σοκ. Αυτό όμως το δικαιολογώ λόγω της προηγούμενης απώλειας. Και κάτι ακόμα που μου έρχεται στο μυαλό για το γάμο της που είναι στην Πορτογαλία. Δε με είχε ενημερώσει» ανέφερε η φίλη της Καρολάιν, συμπληρώνοντας ότι η 20χρονη δεν ζητούσε την συμβουλή της, αλλά απλώς της ανακοίνωνε την όποια απόφαση είχε λάβει.

Αναφορικά με τη σχέση της Καρολάιν με τον πιλότο αλλά και τον χαρακτήρα του 32χρονου, η μάρτυρας είπε:

«Είχαν ένα παράξενο δέσιμο. Να φανταστείτε είχαν εφαρμογή στο κινητό τους για να βλέπει ο ένας που είναι ο άλλος ανά πάσα ώρα και στιγμή».

Σχολιάζοντας το ζήτημα των επισκέψεων του ζευγαριού σε ψυχολόγο, περίγραψε ότι η 20χρονη της είχε μιλήσει για αυτό, υπογραμμίζοντας όμως ότι δεν της άρεσαν αυτά που άκουγε.

«Κάτι ακόμα που θέλω να σας πω είναι ότι Καρολάιν πήγαινε σε ψυχολόγο. Και μάλιστα πολλές φορές μου είχε πει ότι δεν της άρεσε αυτά που της έλεγε η ψυχολόγος. Ήταν πολύ δυναμική κοπέλα και ήθελε να τα χειρίζεται όλα μόνη της. Γενικά ήταν κοπέλα με μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστευε πως μπορεί να αντιμετωπίσει και να τα καταφέρει όλα. (…) Ήθελε να τα κάνει όλα μόνη της αυτό ισχύει και στο σπίτι. Τις δουλειές του σπιτιού, του μωρού και όλα τα έκανε μόνη της δεν είχε πάρει ποτέ κάποιον να την βοηθήσει» εξήγησε η μάρτυρας, που έκλεισε την κατάθεση της λέγοντας πως αδυνατεί να πιστέψει ότι η Καρολάιν δολοφονήθηκε και δεν θα την ξαναδεί.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ