ΕΛΛΑΔΑ

Εξιτήριο για την 50χρονη που κατήγγειλε βιασμό στα Πετράλωνα - Tαυτοποιήθηκε ο δράστης

Εξιτήριο για την 50χρονη που κατήγγειλε βιασμό στα Πετράλωνα - Tαυτοποιήθηκε ο δράστης
Φωτογραφία αρχείου INTIME

Εξιτήριο πήρε μετά την νοσηλεία της στο γενικό κρατικό νοσοκομείο της Νίκαιας η 50χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης σε διαμέρισμα στα Πετράλωνα.

Η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τον δράστη της αρπαγής και του βιασμού της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα το Σάββατο, όπως ανέφερε στην εκπομπή του OPEN «Ώρα Ελλάδος», ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Α. Σκρέκας.

«Έχουμε ενδείξεις για έναν δράστη. Έχει ταυτοποιηθεί. Πραγματικά είναι περιστατικά που είναι ιδιαίτερα θλιβερά. Τέτοιου είδους φαινόμενα συνολικά δεν αφορούν μόνον την αστυνομία, θα πρέπει να γίνουν κι άλλα πράγματα σε άλλους τομείς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η 50χρονη κατήγγειλε πως ξυλοκοπήθηκε και βιάστηκε από ένοικο της πολυκατοικίας, ενώ εξετάζεται αν υπήρχε και δεύτερος δράστης. Η 50χρονη οδηγήθηκε στο νοσοκομείο αιμόφυρτη και βαριά χτυπημένη στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τα ευρήματα των γιατρών διαπιστώθηκε πως φέρει κάταγμα ρινικού και κάκωση δεξιού οφθαλμού, γεγονός που επιβεβαιώνει πως έπεσε μεταξύ άλλων και θύμα ξυλοδαρμού από τον δράστη. Οι γιατροί αναμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων προκειμένου να διαπιστώσουν αν βρέθηκαν δείγματα DNA του δράστη ή των δραστών της βάναυσης επίθεσης.

Ο άνθρωπος που βρήκε την 50χρονη λίγη ώρα μετά την κόλαση που βίωσε υπογράμμισε πως η γυναίκα ήταν αιμόφυρτη, σε άθλια κατάσταση, και χωρίς να μπορεί να αρθρώσει λέξη.

Άφαντος ο δράστης

Ο ένοικος του διαμερίσματος που φέρεται να είναι ο βιαστής της καθαρίστριας εξακολουθεί να αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί στα όρια του αυτόφωρου. Μάλιστα άγνωστοι έχουν αφήσει απειλητικά μηνύματα έξω από το σπίτι του στα Πετράλωνα.
Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράνομη κατακράτηση και βιασμό. Για νέο άνδρα μεταξύ 25 – 35 ετών μιλούν αστυνομικές πηγές. Ο δράστης διέφυγε πριν από την επέμβαση της αστυνομίας στο σπίτι του.
Τα όσα φριχτά βίωσε περιέγραψε χτες στους αστυνομικούς η 50χρονη γυναίκα, λέγοντας ότι στην πολυκατοικία αυτή καθάριζε τους κοινόχρηστους χώρους μία φορά την εβδομάδα και χθες ένας άνδρας που μένει στο ισόγειο βρήκε την ευκαιρία χωρίς να τον βλέπει κανείς, να την αρπάξει.Την έβαλε με τη βία στο σπίτι του και την κακοποίησε για πολλές ώρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ