Στην αντεπίθεση περνάει η εισαγγελέας Τσατάνη
Τη διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας ζητά από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου η εισαγγελέας εφετών Γεωργία Τσατάνη που έχει υποβάλει και την αναφορά- καταγγελία κατά του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.
Η εισαγγελέας στην αίτηση της προς την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αναφέρεται στα όσα ειπώθηκαν χθες στη Βουλή κατά τη συζήτηση προ ημερησίας διάταξης σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, επισυνάπτοντας ειδικά την ομιλία του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, ο οποίος αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με την εισαγγελέα Τσατάνη με δική της πρωτοβουλία και αντέκρουσε τις σε βάρος του καταγγελίες.
Ζητά από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, να παραγγείλει η ίδια κατεπείγουσα πειθαρχική έρευνα εξετάζοντας όμως τον ρόλο που έπαιξαν στην υπόθεση όλοι οι εμπλεκόμενοι δικαστικοί λειτουργοί καθώς και τη δική της συμπεριφορά.
Το 1ο κατάστημα Νέας Εμπειρίας της CrediaBank στη Θεσσαλονίκη άνοιξε τις πόρτες του
10:42
Συρία: Σύγκρουση τρένου με όχημα που διέσχιζε τις γραμμές - Δύο νεκροί και 11 τραυματίες
10:34
Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις Ουκρανίας - Ρωσίας: «Υπάρχει πρόοδος», λέει εκπρόσωπος του Πούτιν
10:31
Τέλος στις διεκδικήσεις του Δημοσίου για περιουσίες πολιτών με οθωμανικά φιρμάνια – Τι προβλέπει το νομοσχέδιο Χατζηδάκη
10:29