Flying Cat 3: Με διαφορετικά πλοία θα φτάσουν στους προορισμούς τους οι επιβάτες
Με διαφορετικά πλοία θα προωθηθούν στους προορισμούς τους οι επιβάτες του υδροπτέρυγoυ «Flying Cat 3» που το πρωί παρουσίασε μηχανική βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή, ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή του Στενού Καφηρέα και επέστρεψε στο λιμάνι της Ραφήνας.
Από τους 57 επιβάτες του υδροπτέρυγου, οι 43 θα ταξιδέψουν με το καταμαράν «Super Express» στις 15:15 για Τήνο, Μύκονο από το λιμάνι της Ραφήνας και οι υπόλοιποι 14 για τη Νάξο με το επιβατηγό οχηματαγωγό «Blue Star Naxos» στις 17:30 το απόγευμα από το λιμάνι του Πειραιά.
Σύμφωνα με το Υπουργείο Ναυτιλίας το «Flying Cat 3» είχε αναχωρήσει στις 7:45 το πρωί από το λιμάνι της Ραφήνας για Τήνο, Μύκονο, Νάξο.
ΕΛΛΑΔΑ
Αχαΐα: Απειλούσε αστυνομικούς μέσα από βίντεο που ανέβαζε στα Social Media – Συνελήφθη με σιδηρολοστό και αλυσοπρίονο
12:03
ΚΟΣΜΟΣ
Unesco: Σχεδόν 6 στις 10 χώρες παγκοσμίως απαγορεύουν τη χρήση κινητών τηλεφώνων στα σχολεία
11:48
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης από Σύνοδο: Αναγκαία η ενεργοποίηση της ρήτρας για αμοιβαία συνδρομή της ΕΕ
11:38
ΑΓΟΡΕΣ
«Φωτιά» πήραν τα καύσιμα: Σε υψηλό 3ετίας το φυσικό αέριο - Έφτασε τα 117 δολάρια το πετρέλαιο
11:33
ΚΟΣΜΟΣ