ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Νεκρή 14χρονη μετά από επέμβαση γαστρικού δακτυλίου

Θεσσαλονίκη: Νεκρή 14χρονη μετά από επέμβαση γαστρικού δακτυλίου
Φωτογραφία αρχείου AP Photo/Molly Riley

Οι επιπλοκές από την επέμβαση γαστρικού δακτυλίου κόστισαν τη ζωή σε ένα 14χρονο κορίτσι, στην Επανωμή της Θεσσαλονίκης, και σύμφωνα με το οικογενειακό της περιβάλλον, η νεαρή μαθήτρια ήθελε να αδυνατίσει διότι δεχόταν χλευασμό και bullying για τα κιλά της στο σχολείο.

Τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε επέμβαση γαστρικού δακτυλίου προκειμένου να χάσει βάρος, σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει ο πατέρας της, το κορίτσι είχε αφόρητους πόνους μετά την επέμβαση της γι' αυτό και η οικογένεια απευθύνθηκε στον γιατρό που πραγματοποίησε την επέμβαση. Εκείνος ήταν καθησυχαστικός για την ανάρρωσή της μέχρι που η 14χρονη νόσησε από περιτονίτιδα που της προκάλεσε πολυοργανική ανεπάρκεια και τελικά κατέληξε.

«Την Παρασκευή το παιδί μου άρχισε να καταρρέει, είχε 160 παλμούς», δήλωσε μεταξύ άλλων ο ιερωμένος πατέρας του κοριτσιού.

«Η Γωγούλα μου ανυπομονούσε να κάνει το χειρουργείο ώστε να αδυνατίσει, και να σταματήσουν να την κοροϊδεύουν τα υπόλοιπα παιδιά στο σχολείο, να σταματήσει η καθημερινότητα του bullying» αναφέρει με τρεμάμενη φωνή, στο ThessToday.gr, ο πατέρας, για τον άδικο χαμό της 14χρονης κόρης του, που σύμφωνα με την καταγγελία, έχασε την ζωή της από ιατρικό λάθος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ