Ναύπακτος: Πρώην αντιδήμαρχος βρέθηκε νεκρός στην αποθήκη του σπιτιού του
Νεκρός εντοπίστηκε ένας 56χρονος, πρώην δήμαρχος της Χάλκειας, στην περιοχή του Γαλατά στη Ναύπακτο.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το npress.gr, ο 56χρονος βρέθηκε στην αποθήκη του σπιτιού του από τον αδερφό του, ο οποίος επέστρεφε από μπάνιο στο Κρυονέρι και είχε ανησυχήσει, επειδή είχε να μιλήσει ώρες μαζί του.
Επειδή δεν τον έβρισκε, τον κάλεσε στο τηλέφωνο και αμέσως αντιλήφθηκε πως το κινητό χτυπούσε στην αποθήκη. Ήταν, όμως, κλειδωμένη και έτσι αναγκάστηκε να σπάσει την πόρτα.
Εκεί βρήκε τον 56χρονο θανάσιμα τραυματισμένο. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το θύμα φέρεται να είχε μαχαιρωθεί στην καρδιά με αιχμηρό αντικείμενο.

Η Αστυνομία Μεσολογγίου διεξάγει προανάκριση για το περιστατικό και εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.
ΕΛΛΑΔΑ
Στα λευκά «ντύθηκαν» Μακεδονία και Ήπειρος - Αμφίβολο αν θα χιονίσει στην Αττική
19:30
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Φάμελλος: Επικίνδυνη η ανευθυνότητα της κυβέρνησης στην εξωτερική πολιτική και το Δεθνές Δικαίο
19:17
ΚΟΣΜΟΣ
ΦΟΒΟΙ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ: CNNi: Με το δάκτυλο στην σκανδάλη ο Τραμπ - Eξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής επέμβασης στο Ιράν
19:04
ΚΟΣΜΟΣ
ΗΠΑ: Διαδηλώσεις σε όλη την χώρα ενάντια στην δολοφονία της Ρενέ Γκούντ από πράκτορα της ICE
18:52
ΕΛΛΑΔΑ