Βίντεο – ντοκουμέντο: Η στιγμή της σύλληψης μελών σπείρας με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα
Ανανεώθηκε:
«Ταρίφα» 4.000 ευρώ για κάθε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο ζητούσαν οι δύο Σύριοι που είχαν στήσει μια πολύ καλά οργανωμένη επιχείρηση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, με στόχο να εφοδιάζουν με νοθευμένα έγγραφα παράτυπους μετανάστες που ήθελαν να ταξιδέψουν στην Ευρώπη.
Μάλιστα, η εξόφληση γινόταν όταν θα έφτανε στον προορισμό του ο αλλοδαπός και θα έπρεπε να στείλει στα μέλη του κυκλώματος αλλά 1.000 ευρώ.
Στα βίντεο που δημοσιεύει το CNN Greece, τα μέλη του κυκλώματος μόλις έχουν παραδώσει ένα φάκελο σε μια γυναίκα έξω από το αεροδρόμιο, ο οποίος και περιέχει τα πλαστά έγγραφα.
Στο επόμενο βίντεο, όμως, μπορεί να δει κανείς την επιχείρηση για τη σύλληψη τους που οργάνωσε το τμήμα Ασφαλείας Αεροδρομίου, καθώς στα χέρια των Αρχών έπεσαν τελικά οι δυο αλλοδαποί πλαστογράφοι.
Σε έρευνα που έγινε στα σπίτια τους εντοπίστηκαν διαβατήρια, ταυτότητες και άδειες παραμονής ενώ κατασχέθηκαν χιλιάδες ευρώ και κινητά τηλέφωνα.
Ο ισραηλινός στρατός λέει ότι εντόπισε στρατιωτικό εξοπλισμό της Χεζμπολάχ σε σχολείο στο Λίβανο (pics)
20:00
Αίσιο τέλος στην επιχείρηση διάσωσης του τραυματισμένου ορειβάτη στο Αγρίνιο (vid)
19:47
Νέα προειδοποίηση Τραμπ: Θα χάσουν τα εργοστάσια ενέργειας αν δεν ανοίξουν το Ορμούζ έως την Τρίτη
19:36
LIVE Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Το Ιράν απαιτεί αποζημίωση για να ανοίξει το Ορμούζ - Νέα απειλή Τραμπ για ενεργειακές εγκαταστάσεις
19:30