Τρεμόπουλος: «Είμαι σε κέντρο αποκατάστασης για να ξαναμάθω να περπατώ»
Για την πολύμηνη μάχη που έδωσε με τον κορωναϊό, μίλησε ο επικεφαλής της παράταξης Οικολογία – Αλληλεγγύη Μιχάλης Τρεμόπουλος.
«Ήμουν διασωληνωμένος 22 μέρες. Ξεκίνησε με έναν απλό βήχα. Τη δεύτερη μέρα πήγα να κάνω το τεστ, βρέθηκα θετικός, συνέχισα με πυρετό, το οξυγόνο ήταν χαμηλό και γι’ αυτό θέλησα να πάω στο νοσοκομείο. Εκεί προσπάθησαν να δουν αν είναι απλή μορφή. Με έβαλαν στη ΜΕΘ και έχασα την επαφή με την πραγματικότητα. Όταν συνήλθα είχε αντιμετωπιστεί η COVID, οι τρεις πνευμονίες, η νεφρική ανεπάρκεια. Είχα ισχυρή άμυνα. Έχασα πάνω από 20 κιλά» είπε στο OPEN.
«Είμαι σε κέντρο αποκατάστασης για να ξαναμάθω να περπατώ», είπε, σημειώνοντας πως ήταν εντυπωσιακή η συμπαράσταση του κόσμου. «Με ξάφνιασε. Και το ενδιαφέρον το δικό σας με εντυπωσιάζει. Είχα την ευτυχή εξέλιξη να επιβιώσω» ανέφερε. Εκτίμησε ακόμα πως το ποσοστό των αρνητών του κορονοϊού έχει αρχίσει και μειώνεται. «Ο ιός υπάρχει και είναι φονικότατος, πρέπει αν το έχουν καλά στο νου» είπε.
Την Κυριακή ο κ. Τρεμόπουλος ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο που τον δείχνει να εξέρχεται από τη ΜΕΘ COVID, το οποίο συνόδεψε και με ένα συγκινητικό μήνυμα.
«Η αναχώρηση για το Κέντρο Αποκατάστασης από τη ΜΕΘ-ΜΑΦ (Α’ και Β’) του νοσοκομείου “Παπανικολάου” μετά από 2 μήνες, τις 22 μέρες διασωληνωμένος. Νικήσαμε τον φονικό covid-2019 και ευχαριστώ όλους/ες γι΄αυτό. Με 3 πνευμονίες, νεφρική ανεπάρκεια, πνευμοθωρακικά κ.α, ο οργανισμός μου ανταποκρίθηκε σε όλες τις θεραπείες.
Πραγματικά πήγα κι ήρθα (το 45% δεν επιβιώνει).
«Hasta la victoria siempre», δεν τα παρατάω ποτέ!», είπα στους φίλους και συγγενείς, που με στήριξαν έμπρακτα, ιδιαίτερα τη σύζυγο και τους δύο γιούς μου. Και έτσι θα συνεχίσω…»
Καιρός: Άστατος με συννεφιά και τοπικές βροχές - Υποχωρούν οι άνεμοι, ανεβαίνει η θερμοκρασία
07:00
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (04 Απριλίου)
06:30
Διακοπές του Πάσχα: Πότε επιστρέφουν οι μαθητές στα θρανία - Όλες οι αργίες του 2026
06:00
Fuel Pass: Από τις 6 Απριλίου ανοιχτή η πλατφόρμα - Πώς θα κάνετε την αίτηση για το επίδομα
05:00