ΕΛΛΑΔΑ

Δικηγόρος οικογένειας Καρολάιν: Θα ζητηθεί η αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας

Δικηγόρος οικογένειας Καρολάιν: Θα ζητηθεί η αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας

 Την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού της Καρολάιν θα διεκδικήσει η οικογένειά της. Αυτό έκανε γνωστό ο δικηγόρος της οικογένειας της 20χρονης.

Όπως είπε ο Θανάσης Χαρμάνης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, το οικογενειακό περιβάλλον της Καρολάιν είναι απολύτως κατάλληλο τουλάχιστον για τα πρώτα χρόνια της ανατροφής του παιδιού.

Ο κ. Χαρμάνης έκανε γνωστό ότι οι δύο οικογένειες έχουν μεταξύ τους επικοινωνία για το παιδί και ότι υπάρχει διάθεση συναίνεσης, αλλά εάν τελικά δεν καταλήξουν σε κάποια συναινετική λύση, θα κατατεθεί, από πλευράς της οικογένειας της Καρολάιν, αίτημα για την ανάθεση της αποκλειστικής επιμέλειας στη γιαγιά.

Χαρακτηριστικό ήταν αυτό που είπε στον δικηγόρο η συντετριμμένη μητέρα της άτυχης κοπέλας. «Μου πήραν το παιδί μου, να μου πάρουν και το εγγόνι μου θα είναι η χαριστική βολή.»

Σε ερώτηση για την «επιθετική συμπεριφορά» που καταλογίζει στην 20χρονη ο κατ’ ομολογία δράστης, ο κ. Χαρμάνης απάντησε: «Φυσικά ο κατηγορούμενος μπορεί να ισχυριστεί οτιδήποτε νομίζει ότι τον βοηθά, αλλά οποιοσδήποτε ισχυρισμός για το παρελθόν και για το εάν υπήρχαν προστριβές μεταξύ τους, δεν μπορεί να τον βοηθήσει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ