Δολοφονία στη Ζάκυνθο: Παραδόθηκε ο εφοπλιστής
Παραδόθηκε ο εφοπλιστής που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της δολοφονίας της συζύγου του επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη στη Ζάκυνθο.
Σε βάρος του εφοπλιστή έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, καθώς το σκάφος του εμπλέκεται στη δολοφονία.
Με βάση το ένταλμα κατηγορείται για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία.
Ο εφοπλιστής είχε υποστηρίξει ότι δεν εμπλέκεται στην υπόθεση ούτε γνώριζε τις προθέσεις του υπαλλήλου σεκιούριτί του, ο οποίος επίσης εμπλέκεται στην υπόθεση.
Μάλιστα, όταν είχε κληθεί να δώσει εξηγήσεις για το πώς το σκάφος του βρέθηκε να εμπλέκεται σε ανθρωποκτονία είχε πει ότι το είχε στη διαδικασία της πώλησης και ότι εμφανίστηκαν δύο υποψήφιοι αγοραστές με τη μεσολάβηση του σωματοφύλακά του και το πήραν για να κάνουν μια δοκιμαστική βόλτα.
Τα δύο μάλιστα άτομα που εμφανίστηκαν ως υποψήφιοι αγοραστές, όπως αποδεικνύεται, είναι κατηγορούμενοι στην υπόθεση.
Φλωρίδης για εκταφές Τεμπών: Εξετάσεις που δεν γίνονται στην Ελλάδα θα σταλούν σε ξένα εργαστήρια
20:40
Μητσοτάκης στο προσυνέδριο της ΝΔ: «Εσείς οι Εβρίτες κρατήσατε τη χώρα και την Ευρώπη ασφαλή το 2020»
20:35
ΆΜΕΣΑ ΟΙ ΑΠΟΖΗΙΜΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: Στο «κόκκινο» παραμένει ο Έβρος λόγω των πλημμυρών – Εκατοντάδες στρέμματα κάτω απο το νερό
20:29
Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας: Καμία παράβαση του ενωσιακού δικαίου για τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο
20:21