ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Διάτρητη η εκδοχή του 32χρονου για τη δολοφονία της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Διάτρητη η εκδοχή του 32χρονου για τη δολοφονία της Καρολάιν
INTIME

«Χαραμάδες» που ενδεχομένως παραμένουν ανοιχτές στην υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά και ίσως χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης προκύπτουν από την αινιγματική φράση πηγών από το χώρο της δικαιοσύνης πως «η εκδοχή του 32χρονου συζυγοκτόνου έχει πολλές τρύπες και πολλά κενά».

Ακόμη και μετά την απολογία του ήδη προφυλακισμένου στον Κορυδαλλό Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, αρμόδιες πηγές σημείωναν εμφατικά πως η εκδοχή που παρουσίασε ο 32χρονος πιλότος σε σχέση με τη δολοφονία της συζύγου του και μητέρας της 11μηνών Λυδίας έχει «γκρίζες ζώνες», χωρίς ωστόσο να διευκρινίζουν αν πρόκειται για το πραγματικό κίνητρο ή για τις συνθήκες υπό τις οποίες διαπράχθηκε το έγκλημα.

Ο 32χρονος πιλότος κατά την απολογία του δέχθηκε βροχή ερωτήσεων τόσο από τον 12ο τακτικό ανακριτή όσο και από τον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ κατά πληροφορίες ο κατηγορούμενος ακόμα και την ώρα που επί της ουσίας βρισκόταν ένα βήμα πριν τη φυλακή φέρεται να τον ενδιέφερε η εικόνα που είχε ο κόσμος γι αυτόν. Πολλές στιγμές, μάλιστα φέρεται να έλεγε ότι του αξίζει η τιμωρία, αλλά ότι δεν θεωρεί τον εαυτό του ότι είναι «τέρας».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κατηγορούμενος, ρωτήθηκε και απάντησε για μια σειρά κρίσιμων ζητημάτων από τη γνωριμία του και το γάμο του με την Καρολάιν, μέχρι την ημέρα του εγκλήματος και όσα επακολούθησαν.

Στο επίκεντρο των στοχευμένων ερωτήσεων ανακριτή και εισαγγελέα, στο πλαίσιο αναζήτησης της αλήθειας βρέθηκε το τι ακριβώς διαδραματίστηκε τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου 2021 στα Γλυκά Νερά.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, αν και ρωτήθηκε κατ΄ επανάληψη, αν και τι έπραξε όταν είδε να μειώνονται οι αντιστάσεις της Καρολάιν, εκείνος φέρεται να μην έκανε απολύτως τίποτα.

Στη συνέχεια, όπως είπε και προκειμένου να μη μείνει το παιδί και χωρίς πατέρα έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιο παραπλάνησης των αρχών της δήθεν «ληστείας μετά φόνου», αφού προηγουμένως αποφάσισε να σκοτώσει και τον σκύλο τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ