ΕΛΛΑΔΑ

Πετράλωνα: Ποινική δίωξη για βιασμό κατ' εξακολούθηση και αρπαγή σε βάρος του 34χρονου

Πετράλωνα: Ποινική δίωξη για βιασμό κατ' εξακολούθηση και αρπαγή σε βάρος του 34χρονου
INTIME NEWS/ ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα άσκησε ο αρμόδιος εισαγγελέας σε βάρος του 34χρονου, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης για το βιασμό της 50χρόνης καθαρίστριας στα Πετράλωνα.

Ειδικότερα σε βάρος του 34χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για αρπαγή, βιασμό κατ' εξακολούθηση, αντίσταση και επικίνδυνη σωματική βλάβη. Σε βάρος του συνεργού του ασκήθηκε δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία. Η υπόθεση παραπέμφθηκε για τα περαιτέρω σε τακτικό ανακριτή.

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή ζήτησε και έλαβε ο 34χρονος κατηγορούμενος για το βιασμό της καθαρίστριας.

Οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων λίγο μετά τις 17:00, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα.

Ο κατηγορούμενος για τον βιασμό κατ' εξακολούθηση της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα συνελλήφθη το βράδυ της Τρίτης, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο 34χρονος προσπαθούσε να περάσει απαρατήρητος ως δήθεν επαίτης για να μην συλληφθεί από τις ελληνικές Αρχές, μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν ότι είχε προκαλέσει μέσα στο διαμέρισμά του για ώρες στην 50χρονη γυναίκα.

Οι αστυνομικοί, όμως, κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να συλλάβουν τον ίδιο αλλά και τον άνδρα που του πήγαινε φαγητό και ρούχα, και να τον μεταφέρουν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Κατά τη διάρκεια της σύλληψής του αντιστάθηκε και προσπάθησε να διαφύγει, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα. Οι αστυνομικοί του φόρεσαν χειροπέδες σε ένα παρκάκι της Νέας Φιλαδέλφειας.

Πώς περιέγραψε το θύμα τον εφιάλτη

Σοκαρισμένη και με όση δύναμη της είχε απομείνει, η 50χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα βιασμού στα Πετράλωνα, περιέγραψε στους αστυνομικούς πώς ο 34χρονος, βουλγαρικής καταγωγής, την άρπαξε ξαφνικά και την τράβηξε στο διαμέρισμα του, την ώρα που βρισκόταν στους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας για να καθαρίσει.

«(…) Δουλεύω καθαρίστρια 3 χρόνια στην πολυκατοικία της οδού Σ….. στα Πετράλωνα. Σήμερα και κατά τις 8 το πρωί πήγα να καθαρίσω. Εκεί που περίμενα το ασανσέρ με τράβηξε από το λαιμό ένας άνδρας και με έβαλε μέσα στο σπίτι. Με έπνιγε και μου έβαλε τα χέρια του στο λαιμό» είπε η ίδια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ