ΕΛΛΑΔΑ

Ρέθυμνο: Συνελήφθη ιερέας για ενδοοικογενιακή βία - Τον κατήγγειλε η πρεσβυτέρα

Ρέθυμνο: Συνελήφθη ιερέας για ενδοοικογενιακή βία - Τον κατήγγειλε η πρεσβυτέρα
ΙΝΤΙΜΕ

Τον ιερέα χωριού στον Άγιο Βασίλειο Ρεθύμνου, συνέλαβε η αστυνομία, μετά την καταγγελία της συζύγου του για ενδοοικογενειακή βία.

Μετά την καταγγελία, ο ιερέας παρουσιάστηκε οικειοθελώς στο αστυνομικό τμήμα, όπου και συνελήφθη, ενώ το Σάββατο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τοπικών μέσων, ο ιερέας το βράδυ της Πέμπτης επέστρεψε στο σπίτι του σε κατάσταση μέθης και επιτέθηκε στην παπαδιά, μπροστά στα παιδιά τους. Η πρεσβυτέρα έφυγε από το σπίτι ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ιερέας εξακολούθησε να την κυνηγάει.

Εν τέλει, η γυναίκα πήγε αρχικά σε σπίτι συγγενή της και στη συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα όπου έκανε την καταγγελία, καθώς, κατά τις ίδιες πληροφορίες, το περιστατικό δεν ήταν μεμονωμένο, αλλά στο παρελθόν έχει υπάρξει ξανά ανάλογη συμπεριφορά από τον ιερέα.

Το θέμα απασχολεί και την Μητρόπολη Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων, που επιλήφθηκε άμεσα της υπόθεσης και θα προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες. Να σημειωθεί ότι ο ιερέας έχει μετατεθεί σε πολλές ενορίες τα τελευταία χρόνια, τόσο στα νότια του Ηρακλείου, όσο και στο εξωτερικό, με τελευταίο «σταθμό» την ενορία σε χωριό του Αγίου Βασιλείου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ