ΕΛΛΑΔΑ

Προς Χαλκιδική με χαμηλές ταχύτητες οι Θεσσαλονικείς - Μποτιλιάρισμα και καθυστερήσεις

Προς Χαλκιδική με χαμηλές ταχύτητες οι  Θεσσαλονικείς - Μποτιλιάρισμα και καθυστερήσεις
Φωτογραφία αρχείου INTIME/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Αυξημένη κίνηση και μποτιλιάρισμα παρατηρούνται στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης με την κυκλοφορία των οχημάτων να γίνεται με χαμηλές ταχύτητες και καθυστερήσεις.

Συγκεκριμένα, μικρότερες ταχύτητες, σύμφωνα με την αστυνομία, σημειώνονται στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Μουδανιών κυρίως από το σημείο της εξόδου από την Περιφερειακή.

Συχνά... φρένο πατούν και στην αερογέφυρα της Θέρμης έως την έξοδο του Νέου Ρυσίου, ωστόσο η κατάσταση είναι καλύτερη μετά την ανηφόρα της Καρδίας.

Ατύχημα στην Εγνατία Οδό

Εντωμεταξύ, τροχαίο ατύχημα συνέβη το πρωί του Σαββάτου στην Εγνατία Οδό, στο ρεύμα προς Καβάλα, πριν τα διόδια της Ασπροβάλτας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του GRTimes, στη σύγκρουση εμπλέκονται δύο ΙΧ και ένα φορτηγό, ενώ έχει κλείσει ο δρόμος προς Καβάλα. Ανοιχτή είναι μόνο η ΛΕΑ (Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης).

Το ένα ΙΧ (τύπου τζιπ) τράκαρε σε προπορευόμενο αυτοκίνητο το οποίο με τη σειρά του έπεσε πάνω σε φορτηγό τα οποία ήταν ακινητοποιημένα λόγω της αυξημένης κίνησης που παρατηρείται τις τελευταίες ώρες πριν από τα διόδια της Ασπροβάλτας.

Αρχικά υπήρξε κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για απεγκλωβισμό οδηγών και επιβαινόντων, αλλά τελικά δεν χρειάστηκε η επέμβαση των πυροσβεστών.

Στο σημείο έσπευσε και η ΕΛΑΣ και καταβάλλονται προσπάθειες για να δοθεί ο δρόμος στην κυκλοφορία, καθώς έχουν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων από εκδρομείς οι οποίοι έχουν ως προορισμό τις παραλίες της Ασπροβάλτας και της Καβάλας ή κινούνται προς τη Θράκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά μία 34χρονη γυναίκα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ