Σε κλοιό καύσωνα η χώρα με 43 βαθμούς - Εικόνες από το κέντρο της Αθήνας
Ανανεώθηκε:
Η πιο δύσκολη ημέρα του καύσωνα, ήταν η σημερινή με το θερμόμετρο σε ορισμένες περιοχές, να αγγίζει τους 43 βαθμούς Κελσίου.
Οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες διατηρήθηκαν και σήμερα Σάββατο 26 Ιουνίου, για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα. Η μέγιστη θερμοκρασία τις μεσημεριανές ώρες του Σαββάτου ξεπέρασε τους 42C στη Μεσσηνία και στη Φθιώτιδα.
Συγκεκριμένα, οι υψηλότερες θερμοκρασίες καταγράφτηκαν στο μετεωρολογικό σταθμό του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr στα Αρφαρά Μεσσηνίας με 42,9 βαθμούς Κελσίου και στην Αγία Τριάδα Φθιώτιδας με 42,2. Ακολούθησαν Στυλίδα Φθιώτιδας (41,8), Τρίκαλα (41,7), Δένδρα Τυρνάβου (41,4), Πλατανούλια Λάρισας (41,4) και Ασπρόπυργος (41,3).
Δείτε φωτογραφίες από το κέντρο της Αθήνας, το οποίο επισκέφτηκαν κάποιοι «τολμηροί», αψηφώντας τις υψηλές θερμοκρασίες, για να κάνουν τα ψώνια τους ή να συναντήσουν τους φίλους τους σε κάποιο καφέ.
Αντίστροφη μέτρηση για τα τέλη κυκλοφορίας - Πώς θα πληρώσετε λιγότερα
08:38
Ιστορικά ρεκόρ και εξαιρετικές επιδόσεις στις αγορές - Οι καταλύτες του 2025
08:25
ΗΠΑ: 47χρονος σκότωσε την σύζυγο του, τραυμάτισε την κόρη του του και αυτοκτόνησε μετά από καυγά
08:12
Ο Ντόναλντ Τραμπ μετά το όνομα του Κένεντι Σέντερ θέλει να αλλάξει και τις καρέκλες (pic)
08:12