ΕΛΛΑΔΑ

Κρατούσαν φυλακισμένη και βίαζαν μια 19χρονη - Τι κατήγγειλε η κοπέλα

Κρατούσαν φυλακισμένη και βίαζαν μια 19χρονη - Τι κατήγγειλε η κοπέλα
ΙΝΤΙΜΕ

Κατηγορούμενοι για βιασμό και παράνομη κατακράτηση θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη τρεις νεαροί, τους οποίους κατήγγειλε μία 19χρονη κοπέλα ότι την κρατούσαν φυλακισμένη για τρεις ημέρες σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας και την βίαζαν.

Όπως περιέγραψε η κοπέλα στους αστυνομικούς, εδώ και ένα μήνα είχε γνωρίσει μέσω των social media τον έναν από τους κατηγορούμενους, ο οποίος την πίεζε να συναντηθούν. Όταν τελικά η συνάντηση έγινε στο διαμέρισμα του άνδρα, εκείνος τηλεφώνησε και σε δύο φίλους του και παρά το γεγονός ότι η κοπέλα ξεκαθάρισε ότι θέλει να την αφήσουν ελεύθερη να επιστρέψει στο σπίτι της, εκείνοι όχι μόνο δεν την άφησαν να φύγει, αλλά όπως κατέθεσε την βίαζαν και της έδιναν και ναρκωτικά.

Η οικογένεια της κοπέλας είχε ανησυχήσει και δήλωσε την εξαφάνισή της σε αστυνομικό τμήμα της βορειοανατολικής Αττικής, καθώς η κοπέλα δεν έδινε κανένα σημείο ζωής και δεν απαντούσε ούτε στο κινητό της.

Σήμερα το πρωί, οι τρεις άνδρες έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο την κοπέλα και πήγαν στο λιμάνι της Ραφήνας για να φύγουν για Μύκονο. Στο λιμάνι άφησαν την κοπέλα, μπήκαν στο πλοίο και προσπάθησαν να φύγουν. Η κοπέλα ζήτησε βοήθεια και δόθηκε σήμα στις αρχές της Μυκόνου να συλλάβουν τους τρεις δράστες.

Η 19χρονη αναγνώρισε τους τρεις κατηγορούμενους και η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών σχημάτισε δικογραφία σε βάρος τους και αύριο θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ