ΕΛΛΑΔΑ

Μύκονος: Συνελήφθησαν οι δράστες της επίθεσης στον σωματοφύλακα του «Βασιλιά του Instagram»

Μύκονος: Συνελήφθησαν οι δράστες της επίθεσης στον σωματοφύλακα του «Βασιλιά του Instagram»
INSTAGRAM

Πέντε άτομα συνέλαβαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Μυκόνου για το βίαιο ξυλοδαρμό του σωματοφύλακα Νίκου Αραβαντινού, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της Αθήνας, μετά την επίθεση που δέχτηκε από ομάδα ατόμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα αναγνώρισε τους δράστες του ξυλοδαρμού του σε φωτογραφίες που του υπέδειξαν οι αστυνομικοί.

Το βίαιο περιστατικό σημειώθηκε κοντά σε κοσμοπολίτικη παραλία του νησιού, όταν υπάλληλος ξενοδοχείου κάλεσε τον Νίκο Αραβαντινό να επέμβει, καθώς μία παρέα από πάνω από 40 άτομα, είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και η κατάσταση είχε ξεφύγει εκτός ελέγχου.

Σημειώνεται ότι ο ρεσεψιονίστ κάλεσε τον 40χρονο σωματοφύλακα, καθώς ο τελευταίος νοικιάζει σε τουρίστες κάποια από τα καταλύματα που γινόταν το πάρτι, αφού δραστηριοποιείται και στο χώρο της ενοικίασης καταλυμάτων.

Όταν ο Νίκος Αραβαντινός έφτασε στο σημείο που του είχε υποδείξει ο ρεσεψιονίστ, διαπίστωσε ότι πολλοί από τους παρευρισκόμενους στο πάρτι είχαν φτάσει στο νησί, για να εργαστούν το επόμενο διάστημα σε ένα από τα πιο γνωστά beach bar που θα λειτουργήσει στο «Νησί των Ανέμων».

Όταν οι Γαλλοαλγερινοί δράστες έφυγαν από το χώρο που διοργάνωναν το πάρτι, ακολούθησαν το θύμα τους και αφού του επιτέθηκαν, άρχισαν να τον χτυπούν με μπουνιές και κλωτσιές σε όλο το σώμα, ενώ δεν δίστασαν να του χτυπούν ακόμη και το κεφάλι στο τσιμεντένιο έδαφος.

Η σφοδρότητα των χτυπημάτων ήταν τέτοια, ώστε ο σωματοφύλακας των «διασήμων» σωριάστηκε στο έδαφος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Μυκόνου και από εκεί κρίθηκε αναγκαία η αεροδιακομιδή του σε νοσηλευτικό ίδρυμα της Αθήνας.

Όλοι γνώριζαν στο νησί ότι ο Νίκος Αραβαντινός ήταν προσωπικός σωματοφύλακας του «Βασιλιά του Instragram» Νταν Μπιλζέριαν, ο οποίος είχε βρεθεί στο νησί πριν από λίγες ημέρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ