Τροχαίο στην Κηφισίας: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 27χρονη - Έχασε το μωρό της
Ανανεώθηκε:
Μάχη δίνει για να κρατηθεί στη ζωή η 27χρονη, το όχημα της οποίας ενεπλάκη σε τροχαίο στη λεωφόρο Κηφισίας, το μεσημέρι του Σαββάτου.
Η νεαρή, μητέρα ενός κοριτσιού 3,5 ετών, ήταν έξι μηνών έγκυος και την Κυριακή έχασε το μωράκι της.
Η ίδια η 27χρονη είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, εγκεφαλικά νεκρή, με την κατάσταση της υγείας της να χαρακτηρίζεται μη αναστρέψιμη. Παραμένει νοσηλευόμενη στον «Ερυθρό Σταυρό».
Το χρονικό του τροχαίου
Η κοπέλα ανέβαινε τη λεωφόρο Κηφισίας το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν όχημα με κατεύθυνση προς την Αθήνα έχασε τον έλεγχο, πέρασε πάνω από το διαχωριστικό κι έπεσε πάνω της.
Στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα και έγινε λίγο μετά το «Δαχτυλίδι», στο ρεύμα της Κηφισίας προς την Κηφισιά, στη συμβολή της με τη Σωρού.
Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Νεκρό βρέθηκε ζευγάρι μέσα στο σπίτι του
10:45
Συμφωνία 3,9 δισ. ευρώ για κέντρο τεχνητής νοημοσύνης της OpenAI στο Σίδνεϊ
10:44
Η Όπρα Γουίνφρεϊ επαινεί την απόφαση της Αυστραλίας να απαγορεύσει τα social media για παιδιά
10:44
Αποκαθίσταται σταδιακά η κυκλοφορία στην Αττική - Που παραμένουν προβλήματα από την κακοκαιρία Byron
10:39