ΕΛΛΑΔΑ

Λήστεψαν και πάτησαν με το αυτοκίνητό τους 90χρονο στη Γλυφάδα

Λήστεψαν και πάτησαν με το αυτοκίνητό τους 90χρονο στη Γλυφάδα
ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ / INTIME

Με τους ληστές του πάλεψε ένας 90χρονος ηλικιωμένος στη μέση του δρόμου στη Γλυφάδα για να μην του αρπάξουν το πορτοφόλι και τελικά τραυματίστηκε στα πόδια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όταν οι δράστες δεν δίστασαν να πέσουν πάνω του με το αυτοκίνητό τους κατά τη διάρκεια της διαφυγής τους.

Όλα δείχνουν ότι οι ληστές παρακολουθούσαν τον 90χρονο και ο ένας από αυτούς κατέβηκε από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και αφού άρχισε να τον ξυλοκοπεί, του άρπαξε το πορτοφόλι με άγνωστο χρηματικό ποσό.

Αμέσως μετά ο ληστής επιβιβάστηκε στο όχημα που τον περίμενε ο συνεργός του και προσπάθησαν να εξαφανιστούν.

Ο 90χρονος βρέθηκε στις ρόδες του αυτοκινήτου τους και οι κακοποιοί όχι μόνο δεν σταμάτησαν, αλλά δεν δίστασαν να τον τραυματίσουν στα πόδια και να τον εγκαταλείψουν στη μέση του δρόμου.

Διερχόμενοι βρήκαν τον ηλικιωμένο πεσμένο στο οδόστρωμα και αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο για να μεταφέρει το θύμα στο νοσοκομείο. Λίγο αργότερα στους αστυνομικούς ο 90χρονος προσπάθησε να δώσει τα χαρακτηριστικά των ληστών, ενώ οι αστυνομικοί έχουν εξακιβώσει ότι το αυτοκίνητο των ληστών δεν είχε πινακίδες κυκλοφορίας για να μην καταγραφούν από μάρτυρες ή από κάμερες ασφαλείας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ