ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Ηλικιωμένη με άνοια ζούσε δίπλα στο νεκρό αδελφό της

Λαμία: Ηλικιωμένη με άνοια ζούσε δίπλα στο νεκρό αδελφό της
pixabay

Νεκρός σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε την Τρίτη ηλικιωμένος, μέσα στο διαμέρισμά του στη Λαμία στο οποίο συγκατοικούσε με την 80χρονη αδελφή του η οποία έπασχε από άνοια.

Το τραγικό περιστατικό αποκαλύφθηκε από τη δυσοσμία που αναδυόταν από το διαμέρισμα στην οδό Λεωνίδου στο κέντρο της Λαμίας.

Η βαριά μυρωδιά ανησύχησε τους γείτονες οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία, οι άνδρες της οποίας, όταν έφτασαν στο διαμέρισμα αντίκρυσαν την 80χρονη που δεν επικοινωνούσε με το περιβάλλον λόγω της άνοιας και τον 83χρονο νεκρό σε προχωρημένη σήψη.

Όπως αποδείχθηκε, ο 83χρονος είχε χάσει τη ζωή του και η 80χρονη με άνοια αδερφή του με την οποία συγκατοικούσε, δεν καταλάβαινε να ειδοποιήσει τους συγγενείς τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το lamiaReport.gr η μικρότερη αδερφή τους που τους φρόντιζε και διαμένει σε διαμέρισμα στην ίδια πολυκατοικία σε άλλο όροφο, τους είδε για τελευταία φορά το Σάββατο (26/6). Σοβαροί προσωπικοί λόγοι την υποχρέωσαν να μείνει μακριά τους για το επόμενο 48ωρο, διάστημα που ο αδερφός της, που αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα υγείας, φαίνεται να κατέληξε.

Η ηλικιωμένη γυναίκα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας, για παροχή βοήθειας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ