ΕΛΛΑΔΑ

Θηλυκή συμμορία προσπάθησε να διαρρήξει διαμέρισμα - Οι εικόνες που κατέγραψε κάμερα

Θηλυκή συμμορία προσπάθησε να διαρρήξει διαμέρισμα - Οι εικόνες που κατέγραψε κάμερα
Screen grab / YouTube

Χωρίς «λάφυρα» έφυγαν τελικά, τέσσερις γυναίκες που προσπάθησαν να διαρρήξουν διαμέρισμα πολυκατοικίας στο Παλαιό Φάληρο, καθώς ο ιδιοκτήτης κατάφερε να τις απομακρύνει παρόλο που εκείνη τη στιγμή δεν βρισκόταν στο σπίτι του.

Οι γυναίκες έφθασαν μέχρι την πόρτα του διαμερίσματος και χύπησαν το κουδούνι, για να δουν εάν ο ιδιοκτήτης είναι μέσα ώστε να διαρρήξουν με την άνεσή τους το σπίτι.

Ο ιδιοκτήτης ωστόσο, αντιλήφθηκε ότι οι άγνωστες γυναίκες βρίσκονται στην πόρτα του χάρις σε μια εφαρμογή που έχει στο κινητό του η οποία είναι συνδεδεμένη με το κουδούνι και με κάμερα.

Ο ένοικος της πολυκατοικίας, αποφασίζει εκείνη τη στιγμή να τις τρομάξει για να αποτρέψει τη διάρρηξη μιλώντας τους και λέγοντάς τους να φύγουν γιατί θα καλέσει την Αστυνομία. Πράγματι, εκείνες αποχωρούν... άπραγες.

Όπως φαίνεται στις εικόνες που έχει καταγράψει η κάμερα, τα μέλη της συμμορίας ανεβοκατεβαίνουν τους ορόφους της πολυκατοικίας και προσπαθούν να ανιχνεύσουν κινήσεις και θορύβους εντός των διαμερισμάτων.

Αν διαπιστώσουν πως κάποιο διαμέρισμα είναι άδειο τότε το σχέδιό τους περνάει στην επόμενη φάση που είναι να ανοίξουν την πόρτα με τη βοήθεια πλαστικής κάρτας.

Ακούγοντας τη φωνή του ενοίκου, οι γυναίκες ισχυρίζονται πως δήθεν αναζητούν ρούχα ενώ παράλληλα τρέπονται σε φυγή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ