ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Καβάλα για τον θάνατο της νεαρής Μυρτούς - Είχε αριστεύσει στις Πανελλήνιες του 2019

Θλίψη στην Καβάλα για τον θάνατο της νεαρής Μυρτούς - Είχε αριστεύσει στις Πανελλήνιες του 2019
screen grab από βίντεο

Βυθισμένη στο πένθος είναι η Καβάλα από την είδηση θανάτου της νεαρής Μυρτούς που το 2019 είχε σημειώσει από τις μεγαλύτερες βαθμολογίες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Η Μυρτώ Φουρουντζόγλου, φοιτήτρια Ιατρικής, έφυγε από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο.

Είχε περάσει από τους πρώτους στην Ιατρική Θεσσαλονίκης και τότε διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο, αλλά δεν παράτησε στιγμή την προσπάθεια και τις σπουδές της, σημειώνει το kavalanews.gr.

«Πάλεψε» με την ασθένεια για δύο χρόνια, ωστόσο δεν μπόρεσε να τα καταφέρει.

«To σχολείο μας αποχαιρετά την αγαπημένη μας μαθήτρια Μυρτώ Φουρουντζόγλου. Αναπαύσου εν ειρήνη αγαπημένη μας Μυρτώ, θα σε θυμάμαι για πάντα. Η δασκάλα σου», έγραψε η δασκάλα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Μυρτώ Φουρουντζόγλου, εκτός από αριστούχος μαθήτρια και φοιτήτρια Ιατρικής, ήταν και διακεκριμένη μαθήτρια του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας.

Το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση: «Το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους γονείς και την οικογένεια της άτυχης φοιτήτριας Μυρτώς Φουρουντζόγλου, η οποία υπήρξε μια από τις πιο διακεκριμένες μαθήτριες του ΔΩΚ και διακρίθηκε για την αγάπη της για την μουσική και για το ήθος της».

Δείτε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το καλοκαίρι του 2019 η Μυρτώ με αφορμή την πρωτιά της:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ