ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Νεκρός 40χρονος μοτοσικλετιστής σε μετωπική με ΙΧ - Συνελήφθη ο οδηγός

Ρόδος: Νεκρός 40χρονος μοτοσικλετιστής σε μετωπική με ΙΧ - Συνελήφθη ο οδηγός
Φωτογραφία αρχείου INTIME NEWS / ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ

Την τελευταία του πνοή άφησε στην άσφαλτο 40χρονος οδηγός μοτοσικλέτας που συγκούστηκε μετωπικά με διερχόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα της Λεωφόρου Ηρακλειδών Ρόδου.

Ο 40χρονος, πατέρας δύο παιδιών, είχε σχολάσει από το ξενοδοχειακό συγκρότημα όπου εργάζεται και κατευθύνονταν με την μηχανή του στο σπίτι του.

Ο 25χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, σύμφωνα με το τοπικό σάιτ rodiaki.gr συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Τροχαίας Ρόδου και παραπέμπεται σήμερα στον Εισαγγελέα.

Τα ακριβή αίτια κάτω από τα οποία σημειώθηκε η νέα τραγωδία στο νησί της Ρόδου, αναζητούν μέσα από την έρευνα που ξεκίνησαν αρμόδιοι αξιωματικοί της Τροχαίας Ρόδου.

Η θλιβερή είδηση του θανάτου του 40χρονου βυθίζει για μια ακόμα φορά στο πένθος την τοπική κοινωνία της Ρόδου, Ο άτυχος, κατάγονταν από το Παραδείσι και τη Δαματριά και ήταν εξαιρετικά αγαπητός ο ίδιος και η οικογένειά του στην τοπική κοινωνία.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές μέρες, ένα ακόμα νέος 35 ετών, που κατάγονταν από τον Αρχάγγελο, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε, ενώ ένας 63χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα το απόγευμα της Τρίτης εντός πόλεως, βρίσκεται επίσης διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο της Ρόδου και αναμένεται να διακομιστεί με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Σάμου, καθώς στο Νοσοκομείο της Ρόδου δεν υπάρχει αυτές τις μέρες άδειο κρεβάτι στην εντατική μονάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ