Κρήτη: Τραγικός επίλογος για την Γαλλίδα τουρίστρια – Εντοπίστηκε νεκρή κοντά στο Ελαφονήσι
Ανανεώθηκε:
Νεκρή εντοπίστηκε πριν λίγη ώρα η Γαλλίδα τουρίστρια Βιολέτ Γκιγκανό, σε απόσταση 5 χιλιομέτρων από το Ελαφονήσι, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, το πτώμα της 29χρονης βρέθηκε σε χαράδρα. Αναμένεται ο ιατροδικαστής στο σημείο, για να κάνει την πρώτη εκτίμηση για τα αίτια του θανάτου της.
H γυναίκα έκανε μόνη της διακοπές στην Κρήτη και εξαφανίστηκε από το Ελαφονήσι στις 24 Ιουνίου 2021.
Η 29χρονη επικοινώνησε τελευταία φορά με τους γονείς της στη Γαλλία στις 24 Ιουνίου, λέγοντας πως σκοπεύει να επισκεφθεί το Ελαφονήσι και έκτοτε δεν έχει δώσει άλλα σημεία ζωής.
Οι γονείς της ανησύχησαν και ενημέρωσαν τις γαλλικές Αρχές, οι οποίες με την σειρά τους ενημέρωσαν τις ελληνικές και δόθηκε το σήμα για έναρξη των ερευνών στις οποίες συμμετείχαν πυροσβέστες από την Κίσαμο, αστυνομικοί και εθελοντές διασώστες.
Χθές Τετάρτη, μέσα στο αυτοκίνητό της βρέθηκε το GPS και η βαλίτσα της κοπέλας, ενώ σύμφωνα με τον άνθρωπο που την είδε τελευταία φορά νωρίς το πρωί της 24ης Ιουνίου στον Κριό, ακολούθησε το ευρωπαϊκό μονοπάτι Ε4, μια διαδρομή που καταλήγει στο Ελαφονήσι.
Κούβα: «Έχουν διακοπεί οι συνομιλίες με Ουάσινγκτον» - Ποια η μόνη εξαίρεση
17:01
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας 2026 - Άνοιξαν οι εγγραφές (vid)
16:53
Ρούτε: Το ΝΑΤΟ εργάζεται στα «επόμενα βήματα» για την ενίσχυση της ασφάλειας στην Αρκτική
16:44
ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ: Οι ΗΠΑ αποφασίζουν για Ιράν: Οι «ισχυρές επιλογές» Τραμπ - «Έτοιμοι και για πόλεμο» απαντά η Τεχεράνη
16:41