Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις για παράνομη μεταφορά 17 μεταναστών
Ανανεώθηκε:
Σε τέσσερις συλλήψεις για δύο υποθέσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς ο οδηγός και ο συνοδηγός ΙΧΕ αυτοκινήτου, όταν αποβίβασαν στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας, στο Βασιλούδι, επτά αλλοδαπούς, οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.
Σε βάρος των δύο αλλοδαπών διακινητών, ηλικίας 23 και 25 ετών, σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας, για παράνομη μεταφορά-προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, απείθεια και αντίσταση.
Στην άλλη περίπτωση, μετά από καταδίωξη στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας, στη Γερακαρού, συνελήφθησαν δύο νεαροί, οι οποίοι μετέφεραν με ΙΧΕ αυτοκίνητο δέκα αλλοδαπούς που δεν διέθεταν έγγραφα νόμιμης διαμονής στην ελληνική επικράτεια.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα και όταν έκαναν στον οδηγό σήμα στάσης, εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα με σκοπό να διαφύγει.
Όταν το όχημα ακινητοποιήθηκε, ο οδηγός και ο συνοδηγός βγήκαν έξω και προσπάθησαν να τραπούν σε φυγή, όμως ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.
SPONSORED
Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος με όρους ο 74χρονος γιατρός που καταγγέλθηκε για κατάχρηση ανηλίκου
15:26
Κρήτη: Τρεις συλλήψεις για το θάνατο κοινοτάρχη - Ο ένας είχε εμπλακεί στην υπόθεση Γιακουμάκη
15:24
Προφυλακίστηκε ο 35χρονος για τη σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων στη Σούδα
15:15
Γεραπετρίτης σε Φιντάν: Το νομοσχέδιο για την Γαλάζια Πατρίδα δεν παράγει έννομα αποτελέσματα
15:03