Καρέ καρέ η δράση του 46χρονου που «έγδυνε» ταχυδακτυλουργικά επιβάτες
Ανανεώθηκε:
«Πονοκέφαλος» για επιβάτες και υπεύθυνους είχε γίνει ο 46χρονος που κατάφερνε να «γδύνει» ταχυδακτυλουργικά τους επιβάτες στο σταθμό του προαστιακού στο Κορωπί και στον Διεθνή Αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Όπως βλέπετε και στις κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν τη δράση του, ο 46χρονος αλλοδαπός δημιουργούσε έναν εικονικό συνωστισμό και κατάφερνε να αρπάζει πορτοφόλια ανυποψίαστων επιβατών.
Αρχικά έκανε περάσματα και κατόπτευση του χώρου ώστε να διαπιστώσει ποιος επιβάτης θα ήταν το εύκολο θύμα και μετά, όταν άρπαζε το πορτοφόλι, προσποιούνταν ότι δήθεν έβγαζε το μπουφάν του και έτσι κατάφερνε να κρύψει τα αντικείμενα που έκλεβε.
Οι αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας του Αεροδρομίου ερεύνησαν καρέ καρέ το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και αφού έβαλαν παρατηρητές αστυνομικούς με πολιτικά στους δυο σταθμούς, κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.
Μάλιστα σε έρευνα στο διαμέρισμα που διέμενε εντόπισαν εκτός από χρηματικό ποσό, πορτοφόλια, γιαγιά ηλίου περούκες και κοσμήματα.
Τέσσερις προφυλακίσεις και δύο βραχιολάκια έως τώρα για το Basketgate- Έρευνα για πέντε νέα πρόσωπα
08:59
Γιατί ο Τραμπ αναφέρθηκε στην 11η Σεπτεμβρίου - Η μάχη για τη Γερουσία στο Μίσιγκαν
08:58
Αστρονόμοι ενδέχεται να ανακάλυψαν το πρώτο φεγγάρι έξω από το ηλιακό μας σύστημα
08:51
Γκράβα: Τέλη της εβδομάδας σε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο οι αποφάσεις για τα σχολεία
08:46