Κρήτη: Κρίσιμη η κατάσταση του 16χρονου που τραυματίστηκε βουτώντας σε πισίνα
Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου εξακολουθεί να νοσηλεύεται από το απόγευμα της Κυριακής, ο 16χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα μετά από βουτιά που έκανε στα Φαλάσαρνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού μέσου cretapost.gr η κατάσταση του νεαρού αγοριού χειροτέρεψε κατά τη διάρκεια της νύχτας, σε σχέση με την άφιξη του το απόγευμα της Κυριακής στο ΠΑΓΝΗ, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν θα υποβληθεί τελικά σε χειρουργείο.
Ο ανήλικος είχε αρχικά μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Κισάμου και έπειτα στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όμως λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ, μετά από πτώση στην παραλία στα Φαλάσαρνα, στα Χανιά που είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του στον αυχένα.
Κατζ: To Ισραήλ δεν θα αποχωρήσει από τον νότιο Λίβανο ακόμη και αν το απαιτήσουν οι ΗΠΑ
14:58
Πλεύρης: Απέλαση αλλοδαπού με νόμιμη άδεια - Καλεί σε βίντεο μετανάστες να έρθουν παράνομα στη χώρα
14:50
Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός: Πλοία ήδη διασχίζουν τα Στενά του Ορμούζ
14:49
Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων: «Καμπανάκι» για τις φωτοτυπίες ταυτοτήτων στα ξενοδοχεία
14:41