Φωτιά στην Πάρνηθα από κεραυνούς
Ανανεώθηκε:
Συναγερμός το μεσημέρι της Δευτέρας στην Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς έχουν προκληθεί στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Αχαρνών, εξαιτίας των καιρικών συνθηκών, εστίες φωτιάς.
Έντονη βροχόπτωση με πολλούς κεραυνούς, έπληξε το μεσημέρι της Δευτέρας την περιοχή της Αττικής, από Βαρυμπόμπη προς Κατσιμίδι, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αχαρνών και έχει προκαλέσει συναγερμό στην Πυροσβεστική, καθώς εκδηλώθηκαν αρκετές εστίες πυρκαγιάς από τους κεραυνούς.
Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, εκδηλώθηκαν τουλάχιστον τέσσερις εστίες πυρκαγιάς, ενώ οι κεραυνοί συνεχίζονται, γι' αυτό στην περιοχή έσπευσαν 32 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 11 οχήματα, το Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών επιχειρήσεων και εθελοντές πυροσβέστες, που έσβησαν τις φωτιές και είναι σε ετοιμότητα.
Παράλληλα, μετέβησαν στην περιοχή και δύο ελικόπτερα, κυρίως για επιτήρηση, ώστε να ενημερώνονται άμεσα οι επίγειες δυνάμεις σε περίπτωση νέων εστιών φωτιάς για να τις σβήνουν πριν πάρουν διαστάσεις.
Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο σημείο είναι μια πλαγιά πευκόφυτη, κάτι που ανησύχησε τους επιτελείς του ΠΣ.
Αυτή την ώρα επιχειρούν επί τόπου 32 πυροσβέστες με 11 οχήματα και 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων.
Οι ΗΠΑ μπήκαν στον πόλεμο λόγω «λάθους υπολογισμού» του Ισραήλ, λέει το Ιράν
18:55
Ένα μικροσκοπικό μόριο στον ιδρώτα μας μπορεί να σταματήσει τον ιό της γρίπης, διαπιστώνει μελέτη
18:46
Συνομιλίες Βανς με διαμεσολαβητές: «Ο Τραμπ ανυπομονεί να τελειώσει υπό όρους τον πόλεμο»
18:38
ΑΑΔΕ: Άνοιξε η πλατφόρμα για επιστροφή ΦΠΑ στους 121.000 αγρότες ειδικού καθεστώτος
18:33