Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 35χρονου ορειβάτη στον Όλυμπο
Ανανεώθηκε:
Άκαρπες παραμένουν μέχρι αργά το βράδυ της Τρίτης οι έρευνες για τον εντοπισμό του 35χρονου ορειβάτη στον Όλυμπο.
Σημειώνεται πως 22 πυροσβέστες των ορειβατικών ομάδων έρευνας και διάσωσης από τη 2η και την 8η ΕΜΑΚ με τη χρήση μη επανδρωμένου αεροσκάφους (drone) αναζητούν τα ίχνη του άτυχου άνδρα για δεύτερο εικοσιτετράωρο, στην περιοχή «Πελεκούδια».
Η θερμική απεικόνιση με τη συνδρομή του drone και οι καταβάσεις διασωστών σε ιδιαιτέρως δύσβατα σημεία δεν έχουν φέρει κάποιο αποτέλεσμα.
Ο 35χρονος είχε ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου την ανάβαση στον Όλυμπο και επρόκειτο, να επιστρέψει το πρωί της Δευτέρας. Καθώς δεν επέστρεψε χθες, ούτε επικοινώνησε, η σύζυγός του ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές.
Bρoχή από πετρέλαιο στη Μόσχα - Μαζική επίθεση με ουκρανικά drones σε δυιλιστήριο
16:32
«Καζάνι» που... σιγοβράζει το ΠΑΣΟΚ: Η κόντρα Διαμαντοπούλου - Δούκα και η τοποθέτηση Βαρδακαστάνη
16:23
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σαββατοκύριακο στη λεωφόρο Κηφισίας λόγω εργασιών
16:14
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 19 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
16:05