ΕΛΛΑΔΑ

Eπίθεση με μαχαίρι στου Ζωγράφου: Η δραματική ανάρτηση ενός από τους τραυματίες

Eπίθεση με μαχαίρι στου Ζωγράφου: Η δραματική ανάρτηση ενός από τους τραυματίες
ΙΝΤΙΜΕ

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχωρά ένας από τους ανθρώπους που το πρωί της Τετάρτης δέχτηκαν επίθεση με μαχαίρι στου Ζωγράφου από έναν 54χρονο που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και ο οποίος είχε διαφύγει από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί. 

Σύμφωνα με τον τραυματία που αυτή την ώρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, επισημαίνει πως το ασθενοφόρο έκανε να φτάσει στο σημείο μιάμιση ώρα.

Στο μήνυμά του ο τραυματίας αναφέρει:

«Αν έχεις τύχη διάβαινε δεν λένε....

»Ε εγώ σήμερα δεν είχα, βρέθηκα στα καλά καθούμενα σφαγμένος με κουζινομάχαιρο στον πνεύμονα και στο χέρι.Ήμουν το τελευταίο θύμα ίσως ενός άλλου θύματος, ενός ψυχικά πάσχοντα που από ότι μαθαίνω, το είχε σκάσει από το Δαφνί πριν αρκετό καιρό.Μου κάνει εντύπωση ότι δεν με προειδοποίησε κάνεις από τον παρευρισκόμενο κόσμο έτσι ώστε να προστατευτώ, όπως και το ότι ενώ είχα ακατάσχετη αιμορραγία, ο κόσμος άργησε να έρθει κοντά μου, σε μια γειτονιά που έχω ζήσει 33 χρόνια.

»Μέσα στην ατυχία μου στάθηκα τυχερός, καθώς έτυχε να βρίσκεται στο σημείο ένας πνευμονολόγος όπου έσπευσε να με βοηθήσει και ήταν έτοιμος να με τρυπήσει με μια μεγάλη βελόνα, αν η αναπνοή μου δυσκόλευε και άλλο αυτή τη μιάμιση ώρα που περίμενα το ασθενοφόρο, αλλά και γιατί μου έδινε κουράγιο, όπως και μια κοπέλα και ένα αγόρι από την ομάδα Δίας. Οι γιατροί στο λαϊκό και μετά το χειρουργείο στον Ευαγγελισμό πέσανε πάνω μου αμέσως και τους ευχαριστώ.

»Ευχαριστώ όλους για την στήριξη, θα σας απαντάω με καρδούλες».

Το περιστατικό σημειώθηκε στη οδό Κουσίδου. Λίγο μετά την πράξη του, ο δράστης, όντας και ο ίδιος τραυματίας, πήγε στην οδό Μακρυγιάννη, απ' όπου στη συνέχεια ο ίδιος πήρε τηλέφωνο την Αστυνομία και ομολόγησε την πράξη του.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ