ΕΛΛΑΔΑ

Θανατηφόρο τροχαίο στη Νίκαια: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της τραγωδίας

Θανατηφόρο τροχαίο στη Νίκαια: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της τραγωδίας
ΙΝΤΙΜΕ / ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη διασταύρωση Γρηγορίου Λαμπράκη και Κουταΐση στη  Νίκαια και είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός 6χρονου κοριτσιού κατέγραψε η κάμερα.

Στην εικόνα του βίντεο που μετέδωσε το Star φαίνεται η θεία του μικρού κοριτσιού να κατεβαίνει από το λευκό λεωφορείο, έχοντας μαζί της την κόρη της αλλά και την 7χρονη ανιψιά της, μετά το μπάνιο τους σε κοντινό προορισμό.

Η επτάχρονη μαζί με την ξαδέρφη της και τη θεία της κατέβηκαν από το πούλμαν επιστρέφοντας από την παραλία. Διέσχισαν και οι τρεις τη διάβαση για να περάσουν απέναντι. Τα αυτοκίνητα ήταν σταματημένα.

Ακριβώς εκείνη τη στιγμή, στην αριστερή πλευρά της λεωφόρου που είναι άδεια, πλησίασε ένα κόκκινο φορτηγό. Ο οδηγός του χωματουργικού είχε στα δεξιά μπροστά του ένα άλλο λευκό κλειστό φορτηγό και πιθανότατα δεν είχε ορατότητα. Πλησίασε και σταμάτησε στο φανάρι για να στρίψει αριστερά. Ξαφνικά η γυναίκα άρχισε να τρέχει, κρατώντας σφιχτά από το χέρι τα δυο κοριτσάκια, για να περάσει απέναντι. Κρατάει σφικτά από το χέρι την επτάχρονη ανιψιά της και πίσω ακολουθεί η 12χρονη κόρη της.

Στη μέση του δρόμου άναψε πράσινο για τα αυτοκίνητα και ξεκίνησαν. Η γυναίκα με τα δυο παιδιά προσπάθησαν να τρέξουν για να περάσουν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν, αλλά ξεκίνησε το φορτηγό με αποτέλεσμα να πατήσει τα δυο παιδιά.

Από θαύμα σώθηκαν η γυναίκα και η 12χρονη κόρη της που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ