ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Ψεύτικη η καταγγελία Ρωσίδας για τη «χρυσή» κλοπή από χρηματοκιβώτιο μεζονέτας

Ηράκλειο: Ψεύτικη η καταγγελία Ρωσίδας για τη «χρυσή» κλοπή από χρηματοκιβώτιο μεζονέτας
pixabay

Μπούμπερανγκ γύρισε για τη 55χρονη Ρωσίδα η καταγγελία που έκανε πριν ένα μήνα σχετικά με κλοπή 850.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο μεζονέτας σε συγκρότημα πολυτελών κατοικιών, έξω από το Ηράκλειο.

Οι αστυνομικοί οι ερεύνησαν την υπόθεση σχηματίζουν τώρα δικογραφία σε βάρος της για ψευδορκία και ψευδή κατάθεση, αφού κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η καταγγελία της ήταν ψεύρικη.

Σύμφωνα με το cretalive.gr οι αστυνομικοί από την αρχή έλεγαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά καθώς πολλά δεν «έδεναν» με όσα κατήγγειλε η 55χρονη.

Όπως, για παράδειγμα, ότι ισχυριζόταν ότι σε ένα χρηματοκιβώτιο είχε βάλει σχεδόν 850.000 για όσο χρονικό διάστημα ήταν στη Ρωσία λόγω Covid! Υπενθυμίζεται δε, ότι λίγες ημέρες μετά την καταγγελία για την κλοπή μαμούθ η 55χρονη Ρωσίδα είχε φύγει για τη χώρα της.

Παρά τις υποψίες των αστυνομικών οι έρευνες έγιναν κανονικά, η σήμανση σάρωσε το χώρο ελήφθησαν καταθέσεις και εξετάστηκαν άνθρωποι αλλά τελικά το πόρισμα ήταν αυτό που εξ αρχής υποψιάζονταν. Ότι δηλαδή η καταγγελία ήταν ψεύτικη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ