ΕΛΛΑΔΑ

Ηλιούπολη:Στον εισαγγελέα ο αστυνομικός που κατηγορείται ότι εξέδιδε την 19χρονη- Μαζί και ο πατέρας

Ηλιούπολη:Στον εισαγγελέα ο αστυνομικός που κατηγορείται ότι εξέδιδε την 19χρονη- Μαζί και ο πατέρας
ΙΝΤΙΜΕ/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 39χρονος αστυνομικός που κατηγορείται ότι κρατούσε αιχμάλωτη και εξέδιδε την 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη. Εκτός από τον αστυνομικό στον εισαγγελέα προσήλθε και ο πατέρας της, ο οποίος αντιμετωπίζει επίσης βαριές κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση

Ο αστυνομικός είχε συλληφθεί χθες, μετά από την καταγγελία της κοπέλας, η οποία είχε δραπετεύσει από το σπίτι του ζητώντας βοήθεια.

Σημειώνεται ότι εκτός από τον αστυνομικό συνελήφθη και ο πατέρας της καθώς, όπως η ίδια επίσης ομολόγησε με διάφορες απειλές την εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις από την ηλικία των 11 έως των 17 ετών.

Μετά την αρχική προσαγωγή του, οι αστυνομικοί πέρασαν χθες χειροπέδες στον 39χρονο άνδρα που υπηρετούσε στην Αστυνομία και ήταν σε διαθεσιμότητα με το ερώτημα της απόλυσης. Στη συνέχεια εντοπίστηκε και συνελήφθη και ο πατέρας.

Και οι δύο συλληφθέντες αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες: του βιασμού, της εμπορίας ανθρώπων, της απειλής και της ενδοοικογενειακής βίας.

Όπως έγινε γνωστό, η 19χρονη είχε αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι για να γλιτώσει από τον εφιάλτη που ζούσε, όταν την εντόπισε ο αστυνομικός.

Η κοπέλα χθες το βράδυ κατάφερε να δραπετεύσει και να ζητήσει βοήθεια σ΄ ένα κατάστημα της περιοχής για να αποκαλυφθεί όλη η φρίκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ