Σοβαρό τροχαίο για τον Φάνη Χριστοδούλου στην Πάρο - Μεταφέρεται με ελικόπτερο στην Αθήνα
Τροχαίο ατύχημα με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε είχε στην Πάρο το πρωί της Δευτέρας ο Φάνης Χριστοδούλου με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η μεταφορά του με C-130 σε νοσοκομείο της Αθήνας.
Mετά το τροχαίο μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του νησιού όπου διαπιστώθηκε ο τραυματισμός του στο γόνατο και στον ώμο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται ελικόπτερο του ΕΚΑΒ στην Πάρο προκειμένου να γίνει αεροδιακομιδή του «μπέμπη» του ελληνικού μπάσκετ στην Αθήνα και στο Θριάσιο νοσοκομείο.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, που έχει τις αισθήσεις του, στη συνέχεια θα νοσηλευτεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.
Όσον αφορά τις συνθήκες του ατυχήματος ο Φάνης Χριστοδούλου φέρεται να προσπάθησε να αποφύγει κάποιο άλλο όχημα με αποτέλεσμα να πέσει από τη μοτοσικλέτα του και να τραυματιστεί.
SPONSORED
UKMTO: Ποιο είναι το κέντρο που καλούν πρώτα τα πλοία που δέχονται επίθεση στο Ορμούζ
18:09
Μέση Ανατολή: Στην κεντρική επιτροπή της Φατάχ εξελέγη ο μεγαλύτερος γιος του Μαχμούντ Αμπάς
17:57
Αναβάλλεται η επίσκεψη Μελόνι στην Κύπρο μετά την επίθεση στη Μόντενα
17:45
Νέες εντολές εκκένωσης εξέδωσε ο ισραηλινός στρατός για το Λίβανο
17:34