ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Φροντιστής ακαδημίας έστελνε γυμνές φωτογραφίες του σε ανήλικους αθλητές

Βόλος: Φροντιστής ακαδημίας έστελνε γυμνές φωτογραφίες του σε ανήλικους αθλητές
Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ

Για πορνογραφία ανηλίκων και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, κατηγορείται 30χρονος πρώην φροντιστής ακαδημίας ποδοσφαίρου στον Βόλο, που φέρεται να έστελνε γυμνές φωτογραφίες του, μαζί με προσκλήσεις ερωτικού περιεχομένου, σε επτά ανήλικους ποδοσφαιριστές συγκεκριμένης ομάδας και όχι μόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης κλήθηκε να απολογηθεί για τις πράξεις του στον ανακριτή την ερχόμενη Πέμπτη.

Στο πλαίσιο της προκαταρτικής εξέτασης που ολοκληρώθηκε από την Αστυνομία, όπως αναφέρει το τοπικό σάιτ magnesianews.gr ο 30χρονος έδωσε ανωμοτί κατάθεση, καθώς στη δικογραφία περιλαμβανόταν οι καταθέσεις των επτά ανηλίκων και των γονέων τους.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, η αποστολή φωτογραφιών του φερόμενου ως δράστη στους επτά ανήλικους αθλητές είναι διαφορετικές περιπτώσεις, καθώς δεν έπαιζαν όλοι στην ίδια ομάδα. Επίσης προκύπτει ότι έγινε μια συνάντηση με έναν ανήλικο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε ερωτική συνεύρεση.

Την υπόθεση αποκάλυψε πατέρας 14χρονου αθλητή που προχώρησε σε καταγγελία στο τέλος του 2020, ενώ στην πορεία κατέθεσαν και οι υπόλοιποι γονείς, τα παιδιά των οποίων έλαβαν στο κινητό τους τις φωτογραφίες του 30χρονου, στις οποίες φαινόταν ο ίδιος γυμνός από τη μέση και κάτω και τα μηνύματά του με ερωτικές προσκλήσεις.

Συνολικά για την υπόθεση κατέθεσαν επτά ανήλικοι αθλητές, οι οποίοι έλαβαν τις φωτογραφίες των γεννητικών οργάνων του 30χρονου με μηνύματα μέσω Instagram, παρουσία παιδοψυχολόγου, αλλά κι οι γονείς τους.

Σταμάτησε άμεσα η συνεργασία με τον Σύλλογο

Η υπόθεση απασχολεί τον αθλητικό σύλλογο από τον Ιανουάριο, όταν έγινε αντιληπτό ότι έστειλε γυμνές του φωτογραφίες σε ανήλικα παιδιά (δύο από τα οποία είναι κάτω των 15 και άλλα δύο πάνω από 15 χρονών) και σταμάτησε τη συνεργασία του με τον Σύλλογο.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η ακαδημία στην οποία εργαζόταν ο φερόμενος ως δράστης ενημερώθηκε από μητέρα παιδιού άλλης αθλητικής ακαδημίας ότι έστελνε περίεργα μηνύματα στο παιδί της.

Ο Σύλλογος άρχισε εσωτερική έρευνα για να δει αν είχε στείλει και σε παιδιά δικά του τέτοια μηνύματα, ενώ ο φερόμενος ως δράστης απομακρύνθηκε άμεσα από την ομάδα και μέλη του Συλλόγου προέτρεψαν την γυναίκα να κάνει καταγγελία στην Αστυνομία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ