ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Μάχη με τις φλόγες στο Σέιχ Σου - Εκκενώθηκε ξενοδοχείο

Θεσσαλονίκη: Μάχη με τις φλόγες στο Σέιχ Σου - Εκκενώθηκε ξενοδοχείο
INTIME / ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε σήμερα, Τρίτη, το μεσημέρι στο δάσος του Σέιχ Σου στην περιοχή του Αγίου Παύλου στη ΘεσσαλονίκηΛόγω της φωτιάς εκκενώθηκε, με τη συνδρομή της αστυνομίας, το ξενοδοχείο «Φιλίππειο» κατόπιν σύστασης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Στο σημείο επιχειρούν 66 άνδρες και 22 οχήματα της πυροσβεστικής, ενώ στη μάχη της κατάσβεσης έχουν ριχτεί και τρία καναντέρ και δύο ελικόπτερα, καθώς και το ρωσικό αεροσκάφος Beriev-200.

Συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ.

Η φωτιά έχει ξεσπάσει παράπλευρα της περιφερειακής οδού στο ρεύμα προς τα δυτικά. Σύμφωνα με το grtimes.gr, η φωτιά έχει εξαπλωθεί κάτω από τον Άγιο Βασίλειο στα πρώτα μονοπάτια που κοιτάζουν προς το Φιλίππειο.

Δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή.

Η Τροχαία έχει προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην περιφερειακή οδό από τον κόμβο Μουδανίων προς δυτικά και από τον κόμβο Ευκαρπίας προς ανατολικά.

Παράλληλα, με εντολή αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, έχει μεταβεί στην περιοχή Άγιος Παύλος Θεσσαλονίκης για την διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ