Φάμπρ: Δεν θέλω να εργαστώ σε εχθρικό περιβάλλον
Δεν θέλω να εργαστώ σε ένα εχθρικό καλλιτεχνικό περιβάλλον στο οποίο έχω εγώ ήρθα μ' ανοιχτό μυαλό και καρδιά» τόνισε ο Γιαν Φαμπρ σε βελγικό μέσο ενημέρωσης μετά την υποβολή της παραίτησής του.
«Αποδέχθηκα την εντολή που μου έδωσε ο Έλληνας υπουργός πολιτισμού, υπό την προϋπόθεση να γίνουν οι καλλιτεχνικές επιλογές μου με πλήρη ελευθερία», λέει ο Γιαν Φαμπρ σε μια σύντομη δήλωση στην βελγική εφημερίδα L'avenir.
Η είδηση πως ο Γιαν Φαμπρ έχει υποβάλει την παραίτησή του από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου έγινε γνωστή το πρωί του Σαββάτου.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Φλωρίδης για εκταφές Τεμπών: Εξετάσεις που δεν γίνονται στην Ελλάδα θα σταλούν σε ξένα εργαστήρια
20:40
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης στο προσυνέδριο της ΝΔ: «Εσείς οι Εβρίτες κρατήσατε τη χώρα και την Ευρώπη ασφαλή το 2020»
20:35
ΕΛΛΑΔΑ
ΆΜΕΣΑ ΟΙ ΑΠΟΖΗΙΜΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: Στο «κόκκινο» παραμένει ο Έβρος λόγω των πλημμυρών – Εκατοντάδες στρέμματα κάτω απο το νερό
20:29
ΧΡΗΜΑ
Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας: Καμία παράβαση του ενωσιακού δικαίου για τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο
20:21
ΠΟΛΙΤΙΚΗ