Freedom pass: Πάνω από 433.000 ραντεβού για εμβόλια σε δύο εβδομάδες
Αυξημένο είναι το ενδιαφέρον για εμβολιασμό από τις 28 Ιουνίου, οπότε και ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε το freedom pass και την οικονομική ενίσχυση ύψους 150 ευρώ για τους νέους ηλικίας 18-25 ετών.
Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, τις τελευταίες δύο εβδομάδες προγραμματίστηκαν 433.175 νέα ραντεβού πρώτης δόσης σε όλες τις ηλικιακές ομάδες.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, περισσότεροι από 100.000 νέοι κάτω των 25 ετών έχουν κλείσει ραντεβού για να εμβολιαστούν, ενώ το πρώτο 24ωρο μετά το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς περίπου 45.000 πολίτες κανόνισαν να εμβολιαστούν τις επόμενες ημέρες, αριθμός που αντιστοιχεί σε περισσότερα από 80.000 ραντεβού.
Μάλιστα, οι ανακοινώσεις περί υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών φαίνεται να κινητοποίησε τους υγειονομικούς, πολλοί από τους οποίους έσπευσαν να κλείσουν το ραντεβού τους.
Το ΝΑΤΟ εξετάζει να «αραιώσει» τις συνόδους κορυφής εν μέσω αυξανόμενων εντάσεων με τις ΗΠΑ
14:00
Ηράκλειο: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ 17χρονος διανομέας μετά από σφοδρή σύγκρουση με όχημα 93χρονου
13:52
40 νέες Μονάδες ψυχικής υγείας - Δωρεάν υπηρεσίες για αυτισμό, άνοια και Αλτσχάιμερ
13:48
Η Μοσάντ λέει ότι επέδειξε για νέες επαναστατικές επιχειρησιακές ικανότητες σε Ιράν και Λίβανο
13:44