Τραγωδία στον Πύργο: Πέθανε νεογέννητο μέσα στο ασθενοφόρο
Ένα νεογέννητο κοριτσάκι από τον Πύργο, «έσβησε» χθες κατά την μεταφορά του με το ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο.
Το νεογέννητο σύμφωνα με το τοπικό σάιτ patrisnews αμέσως μετά την γέννησή του, χθες το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του, με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί άμεσα και οι γιατροί να αποφασίσουν την μεταφορά του στο νοσοκομείο του Ρίου.
Δυστυχώς όμως, δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο ασθενοφόρο στο ύψος των Χανακίων, βυθίζοντας στη θλίψη και το πένθος την οικογένειά του αλλά και την τοπική κοινωνία.
ΧΡΗΜΑ
Fuel Pass: Μέχρι την Πέμπτη οι αιτήσεις - Ποιοι οι δικαιούχοι, τι πρέπει να προσέξετε
07:35
CULTURE
Η δημοφιλής οικογενειακή σειρά που «χάνεται» την Πρωτομαγιά και όσα ακόμη φεύγουν από το Netflix
07:33
ΚΟΣΜΟΣ
Eιρηνικός: Τρεις νεκροί σε νέο βομβαρδισμό των ΗΠΑ κατά ταχύπλοου φερόμενων ως διακινητών ναρκωτικών (vid)
07:24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Επιχείρηση «νηνεμία» για την κυβέρνηση - Στροφή στη θετική ατζέντα μετά την «θύελλα»
07:21
ΚΟΣΜΟΣ