Άλιμος: Ποινική δίωξη κατά των ανηλίκων για την επίθεση σε βάρος 14χρονου
Ανανεώθηκε:
Ποινική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας κατά των ανηλίκων που επιτέθηκαν με μαχαίρι σε βάρος 14χρονου στον Άλιμο.
Η δίωξη αφορά στα εξής αδικήματα:
- Ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα από κοινού
- Απόπειρα ανθρωποκτονία
- Παράνομη οπλοφορία- χρησία.
Η υπόθεση ανατέθηκε σε ανακριτή ανηλίκων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 14χρονος δέχθηκε επίθεση από μια ομάδα νεαρών σε γνωστό στέκι του Αλίμου. Αφού του άρπαξαν το κινητό, με ένα μαχαίρι άρχισαν να του προκαλούν τραύματα στα πλευρά, ενώ όσοι ήταν αυτόπτες μάρτυρες ειδοποίησαν την Άμεση Δράση.
Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αλίμου εννέα άτομα, ενώ ο 14χρονος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο.
Ακόμη, δεν έχει δώσει κατάθεση για να περιγράψει τι ακριβώς έχει συμβεί και ποιο ήταν το κίνητρο της επίθεσης, όμως πάνω στα ανήλικα άτομα που έχουν προσαχθεί στο τμήμα, βρέθηκαν το κινητό τηλέφωνο του θύματος καθώς και ένα μαχαίρι.
Νωρίτερα, ήρθαν στη δημοσιότητα εικόνες από την συμπλοκή που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας.
Η παρέα των ανηλίκων φαίνεται στις εικόνες να τρέχουν να διαφύγουν μετά την επίθεση.
Οι Ουκρανοί διαπραγματευτές θα συναντήσουν τους απεσταλμένους του Τραμπ την Παρασκευή και το Σάββατο
23:59
Ισραήλ: Παύει η λειτουργία του βρετανικού προξενείου στην Ιερουσαλήμ - Παραμένουν επτά διπλωμάτες
23:50
Σαουδική Αραβία: Προειδοποίηση των ΗΠΑ στους πολίτες τους μετά τις επιθέσεις Χούθι στο αεροδρόμιο
23:40
Λύγισε και τη Φενέρ ο Παναθηναϊκός: Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 92-74
23:35