ΕΛΛΑΔΑ

Ηλιούπολη: Η πρώην σύζυγος του κατηγορούμενου αστυνομικού ζητά την επιμέλεια της κόρης τους

Ηλιούπολη: Η πρώην σύζυγος του κατηγορούμενου αστυνομικού ζητά την επιμέλεια της κόρης τους
INTIME NEWS

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον 39χρονο αστυνομικό που κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για βιασμό και σωματεμπορία της 19χρονης στην Ηλιούπολη. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η δικηγόρος της πρώην συζύγου του 39χρονου προφυλακισμένου, Ελισσάβετ Τσέρτου, υπάρχουν στοιχεία που δεν έχουν βγει ακόμα στην δημοσιότητα «για λόγους ευνόητους και αντιληπτούς και θα αποδοθούν αποκλειστικά στις Αρχές για την απονομή της δικαιοσύνης».

Η πρώην σύζυγος ζητά την επιμέλεια της κόρης τους, την οποία «εξαναγκάστηκε να δώσει με εκβιασμούς, τρομοκρατία και απειλές ενωμένες με άμεσο κίνδυνο ζωής», και την απομάκρυνσή της από το τοξικό και άρρωστο περιβάλλον.

Η συνήγορος καταγγέλλει πως η πρώην σύζυγος ήταν το πρωταρχικό του θύμα του αστυνομικού, ο οποίος φέρεται να την απειλούσε και να είχε βιαιοπραγήσει στο παρελθόν σε βάρος της.

«Σήμερα "έσπασε" η σιωπή της μητέρας και σήμερα μπορεί χωρίς φόβο να διεκδικήσει την επιμέλεια της ανήλικης θυγατέρας της καθόσον ήδη έχει κατατεθεί αίτημα ασφαλιστικών μέτρων Ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για ανάθεση της επιμέλειας σε εκείνη».

Επίσης, κατατέθηκε συμπληρωματικό αίτημα στον Εισαγγελέα Ανηλίκων, «ώστε να διερευνηθεί εάν υπήρξε εμπλοκή του ανήλικης κόρης της, μόλις 9 ετών σε όλες τις κακουργηματικές πράξεις τις οποίες σήμερα κατηγορείται και έχει προφυλακιστεί ο αστυνομικός».

Όπως σημειώνει ο συνήγορος της μητέρας, γεννάται το ερώτημα πού βρισκόταν το παιδί κατά το διάστημα που η 19χρονη «ζούσε» στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης.

Σημειώνεται ότι μετά την απόφαση της 19χρονης να μιλήσει, ακόμη τρία φερόμενα θύματα του κατηγορούμενου ζήτησαν από τις Αρχές προστασία για να μιλήσουν. Μία από τις γυναίκες περιέγραψε λεπτομερώς όσα βίωσε από τον κατηγορούμενο αστυνομικό και έδωσε πληροφορίες και για άλλα άτομα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ