ΕΛΛΑΔΑ

Ηλιούπολη: Νέα επίσημη καταγγελία σε βάρος του αστυνομικού για απόπειρα σωματεμπορίας

Ηλιούπολη: Νέα επίσημη καταγγελία σε βάρος του αστυνομικού για απόπειρα σωματεμπορίας
INTIME NEWS

Εκτός της 19χρονης, μία ακόμη γυναίκα εμφανίστηκε στις αστυνομικές αρχές και κατέθεσε υπο άκρα μυστικότητα σε βάρος του 39χρονου αστυνομικού, που συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου στην Ηλιούπολη

Μια νέα κατάθεση σε βάρος του 39χρονου αστυνομικού κατηγορούμενου, μεταξύ άλλων, για βιασμό και εμπορία ανθρώπου, έχουν στα χέρια τους οι αρχές, συμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ.

Πρόκειται για μία άγνωστη μέχρι τώρα περίπτωση που δεν σχετίζεται με τις γυναίκες που έχουν μιλήσει με τη δικηγόρο της 19χρονης και φέρονται να έχουν στοιχεία σε βάρος του 39χρονου.

Η γυναίκα που εμφανίστηκε στην Αστυνομία κατέθεσε επίσημα ότι ο αστυνομικός την είχε προσεγγίσει και άρχισε να την πιέζει προκειμένου να αρχίσει να εκδίδεται έναντι αμοιβής.

Ο 39χρονος, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, πολιορκούσε για καιρό τη γυναίκα, της υποσχόταν χρήματα και προσπαθούσε να τη δελεάσει προκειμένου να την εκμεταλλευτεί. Η γυναίκα υποστήριξε ότι δεν ενέδωσε στις πιέσεις και βρήκε τρόπο να ξεφύγει από τον 39χρονο.

Το αδίκημα που προκύπτει από την περίπτωσή αυτή σε βάρος του 39χρονου είναι -κατά πληροφορίες- η απόπειρα εμπορίας ανθρώπου.

Η κατάθεση θα υποβληθεί συμπληρωματικά από την Αστυνομία στη Δικαιοσύνη για να συμπεριληφθεί στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την πολύκροτη υπόθεση.

Εν τω μεταξύ, η δικηγόρος της 19χρονης, Αντωνία Λεγάκη, ανέφερε χθες πως έχουν επικοινωνήσει μαζί της άλλες τρεις κοπέλες «που έχουν περάσει τα ίδια», γνωστοποιώντας πως έχει πληροφορία ότι απελευθερώθηκε άλλη μία κοπέλα, που ήταν και εκείνη αιχμάλωτη, η οποία φοβάται να μιλήσει.

«Έχουν επικοινωνήσει μαζί μου τρεις κοπέλες που έχουν περάσει τα ίδια στα χέρια του ίδιου ανθρώπου, μία εκ των οποίων μου έχει μιλήσει με περισσότερες λεπτομέρειες για άλλους ανθρώπους εκτός από αυτόν», δήλωσε στον ΑΝΤ1 η δικηγόρος της 19χρονης, αναφερόμενη στον αστυνομικό που έχει προφυλακιστεί.

«Θα προσπαθήσω να δώσω στην ανακρίτρια ό,τι στοιχεία έχω για να παρασχεθεί ασφάλεια, γιατί η συνεννόηση που έχω είναι προς τον σκοπό να προσέλθουν στην ανακρίτρια», συμπλήρωσε η κ. Λεγάκη. Οι τρεις κοπέλες δεν έχουν κάνει επίσημες καταγγελίες στις αρχές, σημείωσε, τονίζοντας ότι «κάποια από αυτά τα θύματα είναι ακόμη απολύτως τρομοκρατημένα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ