Πάτρα: Βγήκε από την ΜΕΘ του Παίδων ο 8χρονος Διονύσης που είχε τραυματιστεί σοβαρά
Ανανεώθηκε:
Αισιόδοξα είναι τα νέα για τον μικρό Διονύση, οκτώ ετών, από την Ηλεία ο οποίος είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά από αυτοκίνητο που ανήκει σε θείο του.
Το παιδί βγήκε από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου και από το μεσημέρι της Παρασκευής νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων (φωτογραφία) της Πάτρας, έχοντας ανακτήσει την επικοινωνία του με το περιβάλλον σύμφωνα με την ertnews.gr.
«Είναι πάντα ευχάριστο να βλέπουμε ένα παιδί να εξέρχεται από μια ΜΕΘ» δήλωσε ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ, Ανδρέας Ηλιάδης. Όπως μας μετέφερε, ο 8χρονος ήταν χαμογελαστός και ευδιάθετος.
Μπροστά του έχει όμως μια πολύμηνη διαδικασία, η οποία περιλαμβάνει πλαστικές και χειρουργικές επεμβάσεις για την αντιμετώπιση κυρίως των σοβαρών δερματικών ελλειμμάτων του μικρού τραυματία.
«Θα έχει όμως τώρα στο πλευρό τους γονείς του» πρόσθεσε ο Α. Ηλιάδης με φανερή την ικανοποίηση και την αισιοδοξία στη χροιά της φωνής του για την θετική εξέλιξη στην κατάσταση της υγείας του 8χρονου.
SPONSORED
ΑΣΕΠ 2Κ/2024: Τα οριστικά αποτελέσματα για τις 478 προσλήψεις στην Υγεία
03:00
Κοινωνικός τουρισμός συνταξιούχων ΔΥΠΑ - Δείτε τα αποτελέσματα
02:00
Πανελλήνιες εξετάσεις 2026: Τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης για τους υποψηφίους
01:00
Κρήτη: Τρομοκρατικό χτύπημα σε ισραηλινό κρουαζιερόπλοιο φέρεται να ετοίμαζε ο 37χρονος Παλαιστίνιος
00:45