ΕΛΛΑΔΑ

Ηλιούπολη: «Είχε λεφτά και ναρκωτικά, εγώ έκανα τον βλάκα» υποστηρίζει ο πατέρας της 19χρονης

Ηλιούπολη: «Είχε λεφτά και ναρκωτικά, εγώ έκανα τον βλάκα» υποστηρίζει ο πατέρας της 19χρονης
ΙΝΤΙΜΕ / ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Προτίμησε να κάνει τον... «βλάκα» αντί να βοηθήσει τη 19χρονη κόρη του ο κατηγορούμενος και ήδη προφυλακισμένος για βιασμό πατέρας της από την Ηλιούπολη, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ενώπιον της ανακρίτριας.

Ο πατέρας της 20χρονης απολογούμενος ισχυρίστηκε ότι είχε υποψιαστεί διάφορα πράγματα σε σχέση με την κόρη του αλλά αποφάσισε να κάνει τον «βλάκα»...

Σύμφωνα με τον ίδιο:

«Μία ημέρα είδα να έχει 400 ευρώ στην τσάντα της η κόρη μου που τότε ήταν στη Β΄ Λυκείου, μου είπε ότι ήταν του Ντανιέλ.... Όπως μου είπε, μετά από πίεση η σύζυγός μου, αυτός έχει κάποιο ΤΑΧΙ δικό του και της δίνει λεφτά και μετά από μία μέρα, εκείνη του τα δίνει πίσω... Η κόρη μου δεν μου γνώρισε το Ντανιέλ, εγώ ζήτησα από το γιο μου να βρει το τηλέφωνό του από το κινητό της, όπως και έγινε. Του τηλεφώνησα την επόμενη ημέρα και κανονίσαμε να συναντηθούμε....».

«Εγώ όταν τον γνώρισα διαπίστωσα ότι είναι πονηρός και το είπα στη γυναίκα μου και την κόρη μου ότι δεν είναι αυτός για αυτήν, αυτή αντέδρασε κι άρχισε να ουρλιάζει και να με κατηγορεί και να μου λέει ότι τον αγαπάει».

«Στη συνέχεια ψάξαμε ένα τετράδιο όπου είχε μέσα σημειώσει κάποια ποσά πχ 100 ευρώ, 300 ευρώ, 360 ευρώ κ.α Όταν τη ρώτησα τι λεφτά είναι αυτά, η κόρη μου είπε ότι είναι ποσά που τα έδινε ο Ντανιέλ για να φτιάξει τη μηχανή του. Εγώ της είπα ότι είναι πολλά λεφτά και και είναι πολύ περισσότερα από όσα χρειαζόταν να φτιάξουν τη μηχανή.

«Εκεί υπήρχαν και αριθμοί τηλεφώνων με ονόματα και ηλικίες και κάρτες από τα ΤΑΧΙ που τη μετέφεραν... Είχα υποψιαστεί διάφορα πράγματα, είχα βρει μέσα στο δωμάτιο της και χασίς και μία ουσία που έμαθα ότι ήταν κοκαίνη σε ήπια μορφή».

«Εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι γιατί ή θα έπρεπε να τη χτυπήσω πράγμα που δεν μπορώ να κάνω ποτέ ή να την κλειδώσω ή να κάνω τον βλάκα, έκανα το τελευταίο...»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ